Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Cuca posle izbacivanja: Šaban nema ženu, ima samo menadžerku!

“Ne bih volela da budem Šabanova menadžerka. On u ovim godinama treba da digne sve četiri uvis i da uživa, a ne da bude menadžerkin radnik”, rekla je pevačica.

Ivona Negovanović Cuca, koju su gledaoci izbacili iz rijaliti šoua Parovi, otkrila je da njena veza sa folkerom Šabanom Šaulićem nije tajna i da joj nije poznato da on ima suprugu Gordanu.

– Ne znam o kome pričate. Ja ne znam da on ima ženu, ali znam da ima menedžerku – rekla je Cuca, aludirajući na Šaulićevu suprugu, koja je zadužena za sve poslove oko njegovog nastupa.

– Ne bih volela da budem Šabanova menadžerka. On u ovim godinama treba da digne sve četiri u vis i da uživa, a ne da bude menadžerkin radnik – rekla je Cuca.

Mlada pevačica je rekla da ne zna kako se zove Šabanova žena i da mrzi ime Gordana.

– Prvi put čujem da mu se žena zove Gordana. To ime ne volim, jer sam imala drugaricu Gordanu, koja mi je nanela puno zla. Ta Šabanova žena ne znam ni kako se zove – rekla je Ivona.

Cuca tvrdi da ona nije Šabanova ljubavnica.

– On je meni mnogo pomogao i kada bih pisala knjigu u njoj bi bilo dosta reči o Šabanu jer je on prisutan u više od pola moga života. Nikada nisam bila sa njim, iako su nas uslikali kako šetamo, mi smo se držali za ruke jer nemamo šta da sakrijemo. Stihove njegove pesama istetovirala sam na sebi jer je on moj idol – branila se Cuca.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte zašto je Nataša najzgodnija ukućanka (FOTO)

Pošto je otkriveno da nije trudna, pevačica je rekla da je bila skoro sigurna da će postati mama, ali da očevi ne bi bili oni na koje javnost sumnja.

– Vadila sam krv i tako se utvrdilo da nisam, time su moje sumnje odagnane. Ni Šaban, ni Goran nisu potencijalni očevi – rekla je Cuca.

Pogledajte snimak iz rijalitija kada Cuca prica sa Atinom o Sabanu:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply