Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Četvoro ukućana večeras nominovano!

Još jedno veče nominacija je iza nas, a učesnici koji su nominovani predstavljaju pravo iznenađenje.

Kako se bliži kraj i veliko finale rijalitija ‘Parovi’, tako učesnici ne biraju sredstva kako bi došli do pobede. Tako smo prethodnih dana mogli da vidimo i svađe i nepristojne ponude, a večeras je bilo prisutno i nameštanje glasova.

Još jedno veče nominacija je iza nas, a učesnici koji su nominovani predstavljaju pravo iznenađenje. Kada je trebalo da se izglasa ukućanin sa najviše glasova svojih cimera, ideja bi možda i prošla da je onaj kome se nameštalo bio malo bistriji. Naime, Tijana je izrazila želju da ona bude nominovana večeras od strane ostalih takmičara, uz obrazloženje da osam nedelja nije bila nominovana i da želi da vidi kakav će biti odziv publike. I sve bi prošlo bez problema jer je dobila najviše glasova, ali onda je u diskusiji sa Gastozom priznala kako je tražila i od njega da glasa za nju. To je naljutilo, ali i razočaralo ostale ukućane iz ‘njenog klana’, pa su prve nominacije poništene.

Kada se ponovo glasalo, sasvim očekivano, najviše nominacija je dobila Jelena. Nije tajna koliko njoj teško padaju nominacije, a večeras je posebno bila ljuta zbog Tijanine izdaje. Kako je objasnila, verovala je u Tijanu da će ostati dosledna sebi i da više neće potencirati odnos sa Gastozom bez kog očigledno ne može. Čak ju je u naletu besa u jednom trenutku nazvala i ćurkom.

Čitaj još  Zadruga: Učesnici šokirani onim što su našli u kući (VIDEO)

Od strane produkcije, ove večeri nominovani su Aleksandar, Mimi i Filip.

Sutra uveče saznaćemo ko će od ovih četvoro nominovanih sledeći napustiti vilu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply