pozgaj i natasa

BLAM: Aleksandar na finjaka oduvao Šaviju!

U jednom trenutku, Nataši je zasmetalo to što su Aci prilazile devojke, koje su se, osim što su se fotografisale sa njim, zadržavale da proćaskaju.

Nataša Šavija izjavila je da želi da se upusti u ljubavnu vezu sa Aleksandrom Požgajem, zbog koga je i otišla u Novi Sad kako bi zajedno izašli u noćni klub.

Mlada pevačica nije mogla da čeka da političar dođe u Beograd kako bi se videli, već je sela u svoj automobil i otišla u svoj rodni grad kako bi zajedno sa Aleksandrom izašla u provod.

– Aleksandar je sve vreme mislio da se Nataša šali da želi sa njim vezu, jer on nju stvarno gleda kao drugaricu. Tek je izašao iz duge veze i želi da uživa u slobodi. Čuo se u petak sa Natašom i ona mu je rekla da će doći u Novi Sad da izađu u klub. Oni su sa još nekoliko Aleksandrovih prijatelja otišli na nastup Vesne Zmijanac, a ljudi koji su bili tamo su non-stop prilazili da se slikaju sa njima. U jednom trenutku, Nataši je zasmetalo to što su Aci prilazile devojke, koje su se, osim što su se fotografisale sa njim, zadržavale da proćaskaju. Nešto je ona rekla Požgaju, da bi je on sklonio na stranu i objasnio joj da je gleda kao drugaricu, da mu je ona super lik, ali da njih dvoje ne mogu da budu u intimnoj vezi. Šavija mu je rekla da poštuje to što je iskren i da bi volela da nastave da se druže jer joj prija kao osoba. Na kraju večeri, Aleksandar je otišao kući da spava, dok je Nataša otišla sa njegovim društvom na doručak – priča izvor blizak političaru.

Čitaj još  Jelena Karleuša oduševila Zagrepčane! (FOTO)

pozgaj i savija

Požgaj je na sve ovo imao sledeći komentar:

– Mi smo zaista samo drugari! Pričao sam sa njom i objasnio joj kako stvari stoje, ona se složila sa mnom i to je to. Još nisam uspeo da se odmorim, još sam pod utiskom, tako da ne mogu da ulazim u vezu i to još ne želim.

Šavija se nije javljala na telefon, tako da njen komentar novinari nisu uspeli da doznaju.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply