vuk mob pre pucnjave

Parovi: Bivši učesnik upucan ispred splava!

Miloš S. se nalazi u šok sobi, svestan je i orijentisan ali u kritičnom stanju, a bez obzira na trenutnu stabilnost ugrožen mu je život.

Kako dnevni list nezvanično saznaje, u pucnjavi koja se sinoć dogodila ispred jednog prestoničkog splava, tatu majstor Miloš Stevanović (34) je upucan 12 puta, dok je reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob koji je učestvovao u rijaliti programu “Parovi”, primio jedan metak, a devojku, koja je bila sa njima, zalutali metak je okrznuo.

Miloš se nalazi u šok sobi na Vojnomedicinskoj akademiji, svestan je i orijentisan ali u kritičnom stanju, a bez obzira na trenutnu stabilnost ugrožen mu je život.
Pucnjava se dogodila noćas oko 3.30, a njoj je prethodila svađa između unutar splava, nakon čega ih je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je došlo do obračuna, a dva, za sada još uvek nepoznata muškarca, koja su pucala iz vatrenog oružja su pobegla i policija traga za njima.

Čitaj još  Farma: Maja juri Kristijana, on gleda kako da joj smesti!

Fotografija koju vidite je napravljena sinoć, uoči kobnog izlaska. U dnu fotografije nalazi se Vuk Mob, dok se teško ranjeni Miloš nalazi u sredini.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Telegraf

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply