milos obrenovic frankfurt

Parovi: Bivši učesnik upucan ispred kuće!

U Frankfurtu na Majni proveo je pet godina i devet meseci, nakon čega je deportovan u Srbiju.

Bivši učesnik rijalitija “Parovi” Miloš Obrenović (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt, juče je upucan ispred svoje kuće u Aranđelovcu.

Kako tvrdi, na njega je nepoznati počinilac ispalio nekoliko hitaca, a jedan ga je pogodio u potkolenicu. Miloš je odmah pozvao Hitnu pomoć, koja ga je prevezla do bolnice, gde mu je ukazana pomoć.

– Bio sam na ulici ispred kuće i došao je automobil sa zatamljenim staklima i neko je ispalio nekoliko metaka, a jedan me je pogodio u potkolenicu. Odmah sam ušao u kuću i pozvao Hitnu pomoć. Odvezli su me u bolnicu u Aranđelovac i ušili ranu. To je sve što želim da kažem. Ništa više ne želim da pričam – kaže Miloš koji je prekinuo vezu nakon pitanja da li je slučaj prijavio policiji.
Inače, Obrenović je 2004. godine u Nemačkoj osuđen na devet godina zatvora zbog teškog ubistva iz nehata. U Frankfurtu na Majni proveo je pet godina i devet meseci, nakon čega je deportovan u Srbiju. Međutim, u Zabeli je proveo dve godine jer je u našoj zemlji izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život.

Čitaj još  Parovi: Jelena Krunić otkrila ko će pobediti!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply