savija na snimanju

Bivša učesnica Parova ponovo u izazovnom izdanju (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija “Parovi” snimila je provokativan spot za popularnu grupu.

Iako su se u medijima pojavile priče da je Nataša Šavija pohitala u naručje Aleksandru Požgaju, izgleda da to druženje nije potrajalo. Ova prelepa manekenka koja je donedavno bila učesnica rijaliti programa “Parovi” već nekoliko dana boravi u Istri.

savija sa drugaricama

Nataša snima spot za popularni sastav “Fantastic bend” i ako je suditi po fotografijama, odlično se provodi u društvu simpatičnog pevača ovog benda Bece.

Oni su odseli u najluksuznijem hotelu u Poreču “Diamant” gde će boraviti još nekoliko dana.

savija i peca snimanje

Spot realizuje ekipa “C4D Video” sa rediteljem Vedadom Jašarevićem na čelu, a snimanje se odvija u nekoliko gradova. Pored Poreča, oni su već posetili Umag i Rovinj, a u nastavku snimanje se nastavlja u Opatiji. Uključeni su kadrovi ovih prelepih primorskih gradića, ali i nekoliko atraktivnih plaža.

natasa savija na bazenu

Spot za pesmu “Taguj me” svoju premijeru doživeće sredinom meseca, kada će i gledaoci imati prilike da uživaju u svim ovim lepim kadrovima uključujući i eksplicitne scene glavnih aktera. Dokle su otišli pevač “Fantastic benda” Beca i Nataša Šavija saznaćemo tek tada. Ali sudeći po ovim fotografijama, nije im dosadno dok vreme provode zajedno.

Čitaj još  Parovi: Gastoz otkrio kako je živeti sa Zoricom (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf

One comment

Leave a Reply