jelena krunic ispovest

Parovi: Bivša učesnica otkrila od čega boluje (VIDEO)

“Moram da priznam da patim od toga, da imam tu dijagnozu već oko šest godina. Tada je bila najjača, nemam konstantno to, ali se pojavljuje”, priznala je vlogerka.

Učesnica “Parova” i “Farme” Jelena Krunić, podelila je svoje muke, te je otkrila da se godinama bori sa poremećajem današnjice – anksioznošću.

Jelena je nedavno otvorila kanal na Jutjubu, gde otvoreno govori o detaljima svog života, a sada je rešila da progovori i o onom najtežem.

– Moram da priznam da patim od toga, da imam tu dijagnozu već oko šest godina. Tada je bila najjača, nemam konstantno to, ali se pojavljuje – rekla je Jelena i dodala da je sa ovim poremećajem idu depresija i napadi panike, koje je ona takođe iskusila i opisala kao najgore iskustvo u životu.
Ovaj poremećaj kod Jelene je neko vreme “mirovao”, a zatim se pojavio kada je saznala da joj je otac bolestan, te se zbog toga vratila u rodni Čačak.

– Ne želim nikakvo sažaljenje i tako to, ja vama samo govorim iskreno. Imam problem, anksiozna sam poslednja tri meseca konstantno i nedao vam Bog da preživljavate ovo što ja preživljavam – bila je iskrena Krunićka, a potom je u suzama prekinula vlog.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Ružica priznala šta je sve zamerila Matoroj!

Pogledajte Jeleninu ispovest:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply