Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Besan Jasmin napustio studio Hepi televizije!

Do incidenta je došlo jer je novinarka htela da dokaže kako je Nevenkić izmislio da Nela nosi njegovo dete.

U utorak veče je u emisiji “Upoznajte parove” gostovao bivši učesnik rijalitija “Parovi”, Jasmin Nevenkić, koji nije mogao da se nosi sa pitanjima koje je dobijao od novinara i aktuelnih učesnika.

Nekoliko puta je pokušavao da objasni da ništa nije radio zbog marketinga i napao je novinarku tabloida “Skandal” da su izmislili priču koju su objavili, te da on nije željan popularnosti.

– Hoćeš da kažeš da mi se nisi javio sa lažnom pričom da pevačica Nela Vidaković nosi tvoje dete i da si želeo da ti se to objavi samo da ti slika izađe u novinama – upitala ga je snalažljiva novinarka, što je on negirao.

– Ok, sad ću da pronađem poruke koje si mi slao i da ih javno pokažem – rekla je novinarka i krenula da traži poruke u telefonu, što je Jasmina iznervirao, pa je uzeo činiju koja je stajala na stolu, gađao je i izleteo iz studija.

Voditeljka je potrčala za njim, a nekoliko minuta kasnije je rekla da je Jasmin preterao.

Čitaj još  Parovi: Mimi Oro i Jelena Golubović postale najbolje drugarice? (VIDEO)

– Ovako izgleda kada neko nepoštuje novinare i Happy televiziju i uplete se u svoje laži. Jasmin je prethodnih nedelja plasirao mnoge laži, ali to ne može da mu izgradi karijeru. Za takve ljude nema mesta u našem studiju i na našoj televiziji – rekla je voditeljka.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera

Leave a Reply