Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Atinin bivši dečko: Seks s njom sam debelo platio!

“Atina Ferari objavila da sam je silovao, da sam manijak, da sam joj napravio dete, i nakon svega toga da sam se poneo prema njoj nezainteresovano, a to ništa nije istina”, rekao je Bojan.

Atina Ferari definitivno je jedna od najintrigantnijih učesnica u rijalitiju Parovi, a nakon što je spomenula njegovo ime i optužila ga za mnoge nezakonite radnje, Bojan Savić odlučio je da progovori o odnosu sa mladom starletom i ispriča sve detalje iz kratkotrajne veze u kojoj je bio sa njom.

Naime, u rijalitiju ‘Parovi’ Atina je u razgovoru sa Tomom ispričala kako je bila u kratkotrajnoj romansi sa muzičarem Bojanom Savićem, koji se prema njenim rečima poneo prema njoj veoma neljudski, a u nekoliko navrata je i spomenula da je izgubila bebu sa njim jer je maltretirao, te da je ona shvatila da pevač ima problema sa drogom.

Kako bi zaštito sebe i svoju porodicu, Bojan je ispričao svoju verziju priče i otkrije ko je zaista Atina Ferari.

– Atina Trabant, osoba koja bi zarad slave i “popularnosti” učinila sve na ovom svetu. Skidati se gola? Raditi svakakve stavri za novac? To je za nju prevaziđena stvar. U svakom slučaju, to je njena lična stvar. Nisam od onih koji pljuju i omalovažavaju devojke koje su bile sa mnom na jednu noć, umem i takve da poštujem, ali to ne važi za Atinu Ferari Trabant – rekao je Bojan.

– Nedavno je pred ulazak rijaliti “Parovi” Atina Ferari objavila da sam je silovao, da sam manijak, da sam joj napravio dete, i nakon svega toga da sam se poneo prema njoj kao nezainteresovano, što je nju najviše pogodilo – rekao je pevač.

atinin bivsi decko

– Pevao sam u jednom noćnom klubu, a inače gde god da sam nastupao Atina Trabant je pratila skoro svaki moj nastup, tako smo se na kraju i upoznali… Često me je smarala da idemo na neko intimnije mesto, kako bi mi pokazala svoje sposobnosti. Te večeri kada je Atina kako ona kaže “postala trudna” za jednu noć, zamolila me je da je odbacim do kuće. Ja sam joj to učinio, ali me je u toku vožnje odmah napala. Otvorila mi je šlic i znate dalje. Nakon nekog vremena vožnje rekla mi je da zaustavim automobil, parkiram ga sa strane, ne bi li nas video neko ispred njene kuće. Prešli smo na zadnje sedište i tu se dešava ona najgora stvar. Pukao mi je kondom. Odmah sam se otreznio i uputio u obližnju apoteku. Kupio sam joj pilule protiv trudnoće i dao joj da popije. Izvinio sam joj se i rekao joj da ću biti uz nju ako joj bude bila potrebna neka pomoć. To nisam smeo da kažem, uzela mi je za zlo. Znajući da sam pred velikom karijerom, da izdajem svoj prvi album i da pokrećem jaku marketinšku kampanju, ona koristi priliku i provlači se preko mojih leđa na vrlo prgav i neukusan način – priča Bojan.

Čitaj još  Katarina Živković u vezi sa kontroverznim biznismenom?!

– Sutradan sam se probudio i otišao u studio, gde su me čekali moji dragi saradnici. Zazvonio mi je tel, Atina me je zvala i vikala “Truuudna sam”. Ja sam se nasmejao i rekao “važi bravo ajde zdravo. Nisam bio u mogućnosti da tad pričam sa njom i da joj objasnim da je nemoguće utvrditi trudnoću nakon 7-8 sati, samo sam joj rekao čujemo se kasnije. Ona me je do tada još oko 10 puta zvala, ali ja se nisam javljao. Posle raznih glupih poruka koje mi je slala, ja sam odlučio da je jednostavno iskuliram i samo sam joj poslao sms da sedne u taxi i ode kod doktora da se pregleda, ako će tako biti lakše, i naravno da ću sve platiti. Nakon cele te njene akcije, ponovo mi je zazvonio telefon, moj bivši prijatelj, a njen sadašnji dečko, koga predstavlja kao druga. Pozvao me je da se vidimo, i da popričamo. Ne znajući da je njen dečko, ja sam otišao da se vidim sa njim, gde su me čekali “računi na stolu” koji su ispisani neispravno, nepismeno na običnom papiru i to bez ikakvog pečata na kojem piše 100 evra i 4.000 dinara. Malo evra, malo dinari, pa malo troškovi taksiranja, još sam samo čekao i seksualnu uslugu da mi naplate, ali ne mogu da grešim dušu, to sam dobio gratis. Čuvam račun i uskoro ću ga i javno objaviti – rekao je pevač.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Svetplus

One comment

Leave a Reply