Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Atina slagala da je snaja poznate glumice!

Jedna od ukućanki vile Parova izgleda da nije najbolje obaveštena o liku i delu glumice Rahele Ferari, te je izjavila nešto zbog čega se osramotila u javnosti.

Atina Ferari se u Parovima javno osramotila, kada je slagala svoje ukućane, kako je snajka pokojne glumice Rahele Ferari, te da je udata za njenog unuka.

Poznavaoci lika i dela legendarne Rahele, znaju da je pokojnoj glumici Ferari bilo umetničko prezime, a takođe nije imala dece, tako da, samim tim nikako nije mogla da ima unuka.

Popularna starleta je u “Parovima” izjavila, kako se u Nemačkoj udala za Srećka Ferarija, poznatog muzičara koji je navodno unuk legendarne glumice:

– Udala sam se u Nemačkoj zbog papira za pevača Srećka Ferarija, to jest, unuka glumice Rahele Ferari – izjavila je Atina.

Obzirom da su u kući prtežno osobe dvadesetih godina, pretpostavljamo da nisu ni upoznati sa likom i delom Rahele Ferari, čije je zapravo pravo ime Bela Rohel Frajnd koje je, kad se udala, promenila u Marija Stojković. Tek nakon smrti svog supruga uzela je svoje umetničko ime, pod kojim je ostala upamćena u domaćoj kinematografiji.

Čitaj još  Snajke: Učesnica otkrila istinu o Marku Peroviću (VIDEO)

Ono što je još intresantnije je i činjenica da Atinin suprug, za koga se udala zbog papira, se takođe ne preziva Ferari, već Gajić. Šta je zapravo strleta ovakvom izjavom htela da postigen i da li je u pitanju ne znanje ili nešto drugo, saznaćemo nakon što napusti popularni rijaliti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Svetplus

2 comments

Leave a Reply