Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Atina izbačena iz rijalitija zbog nepromišljenih izjava! (Video)

Obzirom da Hepi televizija trenutno slovi za najgledaniju televiziju, produkcija je morala najstrože da reaguje zbog napisa u današnjim novinama.

Naime, iako je cele večeri u rijalitiju ‘Parovi’ bila opuštena atmosfera, i mada su svi ukućani razgovarali sa novinarima u studiju i odgovarali na njihova pitanja, kraj večeri nije bio prijatan.

U toku popodneva na portalu Kurira osvanuo je naslov i najava za sutrašnje izdanje sa citatom Atine Ferari, učesnice ‘Parova’, gde je na ružan način pričala o mučki ubijenoj devojčici Tijani Jurić.

atina o mrtvoj tijani

Kako je Kurir naveo, popularna igračica je izjavila:

– Vukla se sa svim frajerima po školi. Svako ju je lupkao po guzi. Šta je tražila, to je i dobila – kaže učesnica skandaloznog rijalitija „Parovi“ o pokojnoj Tijani Jurić (15).

Produkcija je bila prinuđena da reaguje zbog ovakve Atinine izjave, te su je negde oko 2h posle ponoći obavestili da istog trenutka mora da napusti rijaliti. Svi učesnici, ali i gledaoci bili su šokirani. Što njenim izbacivanjem, što ovako ružnom i nepromišljenom izjavom.

– Na žalost, nametnula se jedna tema koja nije ni malo zabavna i što o tome moram da pričam. Zbog izjave o pokojnoj Tijani Jurić, neprimerenog sadržaja koji produkcija osuđuje, izbacuje se Atina Ferari. Hepi televizija se izvinjava zbog izjave učesnice “Parova” – rekla je voditeljka, nakon čega je Atina napustila rijaliti.

Čitaj još  Farmerka hakovala profil učesnice Parova! (VIDEO)

Atinina izjava o Tijani

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply