atina sa novim silikonima

Atina Ferari se pohvalila novim silikonima!

Starleta je na svom Instagram profilu postavila fotografiju njenih novih grudi u medicinskom grudnjaku.

Kristina Marković poznatija kao Atina Ferari nedavno je odlučila da svoje grudi koriguje jer joj je, kako kaže, smetalo da je javnost proziva zbog toga.

Ona je na svom Instagram profilu postavila fotografiju njenih novih grudi u medicinskom grudnjaku. Kako je pre nekoliko dana ugradila silikone u grudi trpi velike bolove i ne može da dočeka da svi vide njen dekolte, a kako i sama kaže svi će joj zavideti jer je ni manje ni veše stavila četvorke.

Nakon što je napravila ovaj korak, danima je pisala kako joj nije dobro, kako ima velike bolove i kako se pokajala.
Međutim, juče je skinula medicinski brushalter, napravila je fotografije i pokazala kako izgledaju njene nove grudi.

Tom prilikom, imala je i poruku za javnost:

– E, ovako! Iako sam sveže operisana i trpim užasne bolove svaki dan, sinoć sam uspela da skinem medicinski brus i napravim ovu sliku. Sa sve umorom i temperaturom 39, još uvek otečena od raznih injekcija i to bez šminke. Ali pošto ste bili vredni i skupili i više od 1.000 lajkova, dokaz da me volite predstavljam vam kakve silikone ima normalna devojka. Pritom imajte na vidu da su sveže operisani i da je potrebno vreme za pravi oporavak. Ovo se zovu grudi četvorke sa stilom i ukusom prirodnog izgleda uz moja sitna ramena i sitnu građu, što bi rekao moj hirurg “kao dinjice”. Stop preterivanju! Stop silikonima koji se iz aviona vide, stop trci između veličine grudi svetski hit se vraća. Razmislite malo o tome – napisala je Atina Ferari.

Čitaj još  Parovi: Ukućanke se najsočnije izvređale!

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply