Parovi: Atina Ferari ponovo naljutila gledaoce

Nikoga nije naljutilo to što igračica uživa u kadi mazeći se po nogama, već njena izjava napisana u opisu klipa.

Čini se da ne prođe dan a da plesačica i pevačica Atina Ferari nekom svojom izjavom ne šokira i ne razbesni publiku najgledanijeg rijaliti šou programa “Parovi” na društvenim mrežama.

Ona je pre neki dan šokirala fanove kada je izjavila da bi se radije udala za kriminalca i plaćenog ubicu nego za muzičara, a sada je uspela da razbesni sve video snimkom – na kome se kupa.

atina ferari instagram

Naravno, nikoga nije naljutilo to što Atina uživa u kadi mazeći se po nogama, već njena izjava napisana u opisu klipa.

– Umri stoko debela! Nikad nećeš biti kao ja! Umrite dušmani, ja uživam u svom vitkom telu! Moj hedonizam – napisala je Ferari.
Usledili su brojni komentari u kojima su je mnogi vređali, a nama je pažnju privukao odgovor jednog njenog pratioca koji je pokušao da “stane na loptu” i mirno joj objasni u čemu je pogrešila.

– Ne vidim razlog da neko bude kao ti (ne u uvredljivom smislu), nego u smislu da ljudi vole sebe kao ljude, kao duše, kao unutrašnjeg sebe, ne izgled… Možda si baš ti nekome premršava i preferiraju deblje i oni za tebe imaju drugačije mišljenje. I reč “debela” nije uvredljiva, to znači da neko voli da pojede kao čovek normalnu hranu i slatkiše… Nikad se nemoj rugati drugim ljudima, a pogotovo ne ako je u pitanju izgled jer je glup i nezreo način. Poštuj druge u svemu i oni će tebe.

Čitaj još  Počeo rijaliti 'Parovi': Skandali već prvog dana!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply