Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Atina Ferari otkrila razlog tuče sa Ružicom!

Nakon što se juče pojavila vest da su se Atina Ferari i Ružica potukle u rijalitiju ‘Parovi’, te da je u jednom trenutku potekla i krv, starleta je odlučila da sinoć u emisiji “Goli život” otkrije pravi razlog incidenta.

U noći između srede i četvrtka došlo je do Doslo do fizičkog obračuna izmedju atine i ruzice u rijalitiju ‘Parovi’ između Atine Ferari i Ružice Veljković, te su obe takmičarke dan provele u izolaciji, a nakon što su uveče vraćene u vilu kako bi dočekale nove ukućane i bile deo emisije “Goli život”, starleta je odlučila da ispriča zbog čega je došlo do sukoba sa bivšom Modelsicom:

– Sinoć je Matora otišla u ostavu po alkohol, kao i svako veče, i donela ga za sto. Sipala je svima piće, a ja sam gledala. U jednom momentu je izvadila bočicu kapi za nos, i sipala u piće. Ja sam to rekla Mimi, a ona mi je potvrdila da je i ona videla isto. Zatim sam rekla voditeljki Bojani, koja mi je takođe potvrdila da je videla ono što i ja. Otišla sam napolje da zapalim cigaru, nakon čega me je Ružica napala – rekla je Atina, dok je Ružica napala da laže:

Čitaj još  Parovi: Pala krv među učesnicama u vili! (VIDEO)

– Lažeš! Ne može čovek ni kapi za nos više da stavi – vikala je Ružica, ali je Atina nastavila da je provocira, govoreći joj da je narkomanka.

Takva izjava iznervirala je bivšu Modelsicu, koja je potom rešila da se fizički obračuna sa igračicom. Pri tome, Atina je javno poručila da ona nije zaslužila izolaciju i kaznu jer prva nije ni pipnula Ružicu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

3 comments

Leave a Reply