Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Aleksandar: Pre bih snimao porniće nego bio sa Macom!

Aleksandar je večeras otkrio da je imao dogovor sa devojkom da samo sa Macom pristane da spava u istom krevetu.

Političar Aleksandar Požgaj, novi učesnik rijalitija “Parovi” na TV Hepi, uporno odbija seks sa Macom Diskrecijom, koja se na sve načine trudi da završi u njegovom krevetu.

Požgaj poručuje da mu ne pada na pamet da ima intimne odnose pred kamerama.

– Ne postoji mogućnost da se smuvam sa bilo kojom devojkom u rijalitiju, pa ni sa Macom. Nema šanse da ljubim ili imam odnos sa nekom ukućankom jer, da sam to hteo, snimao bih porniće.

Član SPS-a objašnjava zašto je, uopšte, ušao u rijaliti:

– Volim da uživam, da se provodim i isprobavam nove stvari. Nemam nikakvu taktiku, a želeo bih da Macu zaštitim od drugih ukućana koji je napadaju – rekao je Aleksandar, a zatim dodao:

– Maca nije moj tip devojke, i postavio sam se kao njen zaštitnik, ili brat. Zato sam pozvao svoje prijatelje da joj pošalju naočare, garderobu, kozmetiku, parfeme i sve što joj fali. Nije ona kriva što nema. Maca je neobrazovana i naivna, ali se vidi da je dobra osoba.

Čitaj još  Parovi: Zmaj potpuno utučen zbog smrti brata!

Aleksandar je večeras otkrio da je imao dogovor sa devojkom da samo sa Macom pristane da spava u istom krevetu, dok na Ružicu i Natašu ne bi smeo ni da pomisli da se nađe sa njima u krevetu. Kako je rekao, sigurno bi polupala stan. Tijana mu je ovo zamerila jer smatra da je ušao sa taktikom, obzirom da nije tajna da Maca važi za favorita.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply