Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Aleksandar nominovan zbog nepoštovanja produkcije!

Iako je tek nekoliko dana u vili, rešio je da pokaže zube na samom početku.

U toku večeri produkcija je spremila iznenađenje ukućanima. Većina njih je pretpostavila o čemu se radi. Naime, specijalni gost vile bio je Zmaj od Šipova i to sa svojim Zmajicama.

Iako je Aleksandar Požgaj tek nekoliko dana u vili, rešio je da pokaže zube na samom početku. Naime, Zmaj je cele večeri provocirao Aleksandra, prebacivajući mu da nije nikakav političar i da je mala maca u odnosu na njega. U pauzama rasprave sa Aleksandrom, naravno, svađao se sa Gastozom.

U jednom trenutku, da bi se još jednom pohvalio svojim poznavanjem istorije, počeo je da ispituje Aleksandra. On je prvo ljubazno i smireno pokušavao da mu objasni da ne želi da odgovara na njegova pitanja, da bi na kraju uspeo da iznervira Zmaja. Zmaj je vikao i skakao, kao što je svima poznato… Međutim, iako je voditeljka naglašavala da Aleksandar mora da odgovori na postavljena pitanja, i isto tako da ima prava da pita Zmaja šta želi, on nije pristao na taj uslov. Posledica njegovog stava bila je kazna i to direktna nominacija za izbacivanje zbog nepoštovanja produkcije.

Čitaj još  Parovi: Evo šta je Mimi Oro slagala u dahu i to u lajvu!

Aleksandar se nije puno potresao zbog toga, posebno iz razloga što je jednom prilikom izjavio da je ušao u vilu na dve nedelje, naglasivši da je uzeo toliko dana odmora?!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

4 comments

Leave a Reply