saban i cuca paparaco

Paparaco fotke Šabana i Cuce u centru grada!

Na kružnom toku, gde su se ljubavnici rastali, vremešni pevač je strasno zagrlio svoju devojku, pa ju je poljubio nekoliko puta.

Šaban Šaulić i Ivona Negovanović Cuca, koji poriču da su u emotivnoj vezi, iako su više puta uhvaćeni zajedno, snimljeni su kako se ljube nasred ulice, i to na jednoj od najprometnijih lokacija u Beogradu – na Slaviji.

saban i cuca poljubac

Naime, folker je trideset devet godina mlađu ljubavnicu prvo izveo na večeru u jedan restoran u blizini Slavije, gde ih je ekipa “Paparaco lova” i uhvatila na delu. Tu su se u društvu Šabanovog prijatelja i Cucine drugarice zadržali oko dva sata. Kada su izašli iz restorana, prošetali su, držeći se ruku pod ruku. Na kružnom toku, gde su se ljubavnici rastali, vremešni pevač je strasno zagrlio svoju devojku, pa ju je poljubio nekoliko puta.

saban i cuca poljubac

Snimak je nastao u četvrtak, pa se pretpostavlja da se par opraštao pred Šabanov radni vikend. Kada su se razišli, Cuca je ušla u taksi, ali je pre toga još jednom mahnula i poslala poljubac Šabanu, na šta joj je on uzvratio. Zatim je pevač otišao kući kod svoje žene Gordane.

Kada smo ga pozvali da prokomentariše situaciju, koju su i svi gledaoci TV Pink imali priliku da vide u večerašnjoj emisiji “Paparaco lova”, on se još uvredio što se zbog toga diže tolika prašina.

Čitaj još  Ceca u šopingu na Kipru! (FOTO)

– Šta je sad, bog mu majku jebo, pa nije se nebo prevrnulo! Tri rečenice prozborim i vi od toga napravite priču – rekao je Šaulić i spustio slušalicu.

saban i cuca zagrljaj

On je očigledno odlučio da zadrži i suprugu, ali i ljubavnicu.

S druge strane, Cuca je telefon isključila, pa je ostala nedostupna za komentar.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply