haos u zatvoru zbog kristijana golubovica

Panika u zatvoru zbog Kristijana Golubovića

Goluboviću sobu prevrnuli naopačke zbog sumnje da krije mobilni telefon, preko kojeg je iz zatvora šerovao na Fejsbuk spot za rep pesmu.

Kristijan Golubović (47) je posle pravog rusvaja na internetu zbog objavljivanja spota za rep pesmu „Moj Czas“ imao „žurku“ i u ćeliji sedmog paviljona „Zabele“!

Kako dnevni list saznaje, u sobu su mu upali zatvorski čuvari i prevrnuli je naopačke zbog sumnje da krije mobilni telefon, preko kojeg je šerovao pesmu i na svom Fejsbuk profilu.

– Pretresli su mu bukvalno sve, od poda do plafona, ali ništa nisu našli! Krevet je bio kompletno izvrnut, a detaljno su mu pregledali posteljinu, garderobu i police, ali od mobilnog nije bilo ni traga. Pitanje je da li je dobio dojavu za pretres, pa je telefon sklonio u neki štek ili su čuvari imali dezinformaciju – kaže izvor upoznat sa dešavanjima u paviljonu za „nepopravljive“.

Pre ove premetačine Kristijan je, prema rečima našeg sagovornika, generalno renovirao svoju sobu!

– Bukvalno sve, osim crnog poda, odnedavno je u pastelnozelenim tonovima. Zidovi su okrečeni u travazeleno, a u tim tonovima su i tepih, zavese, posteljina, pa čak i korpa za veš i kanta za otpatke! Nedavno su mu bušili zid i postavili držač za plazma televizor, koji je takođe u ovoj boji – kaže izvor i dodaje da je bivši „farmer“ posebnu pažnju posvetio detaljima.
– Čak su i folije za sijalice zelene! Kada su ga pitali: „Brate, da nisi malo preterao?!“, objasnio je da je to uradio isključivo zbog očiju. Posle operacije kapilara u glavi, krajem 2015. godine, Kiki i dalje strahuje za vid, jer su mu govorili da zbog tog problema, navodno, može čak i da oslepi – navodi sagovornik.

Čitaj još  Farma: Zadruga kaznila Staniju i Kristijana!

Od Kristijanovog dolaska u takozvani paviljon za nepopravljive, prema njegovim rečima, nikada nije dosadno.

– Pretplaćen je na sve novine i sa velikom pažnjom prati sve što se piše o njemu. Novine posle čitanja prosledi drugim robijašima da, kako im kaže, „malo prošire vidike“. Nikada ne poklanja novine u kojima je objavljen neki tekst o njemu, jer to uredno seče i čuva – kaže na kraju razgovora izvor.

Golubović je u „Zabeli“ od 17. marta ove godine. Trenutno izdržava drugi deo kazne za trgovinu heroinom, koja mu je izrečena u novembru 2014. godine, kada mu je Apelacioni sud smanjio kaznu sa 14 na osam godina zatvora.

Pogledajte Kristijanov spot:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

2 comments

Leave a Reply