goran velinov panca žgoljo

Panča: Lukas je narkomančina, Šaban i kad priča falšira!

“Aca Lukas narkomančina koja na tezgi jedan ton ne može da pogodi, Bosanac brkati majmun koji je već odavno u penziji i živi u 1968., Šaulić koji ne može više ni da priča a da nije u falšu” – ovo su reči našeg kompozitora Gorana Panče.

Panca komentar 1

Jedan od domaćih kompozitora, Goran Velinkov Panča, o kojem smo baš nedavno pisali i to uglavnom pohvalnim rečima, danas nas je ostavio u šoku, a sasvim sigurno i sve one koji ga prate na društvenoj mreži Fejsbuk.

Elem, verovatno željan medijske pažnje koje nema ni deseti deo kao kolege i pevači koje je prozvao, Panča je danas ničim izazvan osuo paljbu po članovima žirija ‘Zvezda Granda’. Iako se sinoć emisija nije emitovala zbog današnjeg Dana žalosti, on je ipak osetio potrebu da žiri ‘Granda’ prokomentariše. Mada ga niko nije pitao za mišljenje. Neke komentare je u toku dana obrisao, ali smo sačuvali printskrin svih njegovih monologa i pretnji.

Kada je postavio prvi status (prva slika), pošto smo prijatelji na Fejsbuku, napisali smo mu da mislimo da je u pitanju ljubomora i sujeta s njegove strane i ništa drugo. Naravno taj komentar je brže bolje izbrisao. ‘Slavni’ kompozitor se osetio uvređen i vrlo osujećen pa su sledeće reči bile upućene nama. A čisto da bismo našim pratiocima pojasnili otkud smo prijatelji na ovoj društvenoj mreži, pre nekoliko godina nas je upravo Panča potražio i poslao zahtev za prijateljstvo. Naravno, bila mu je potrebna promocija pesama koje smo rado postavljali na sajtu FOLKOTEKA.com u download sekciji. Ovo smo objasnili iz razloga što se silovito obratio rečima ‘ko smo mi’ i ‘ko je tebe dodao za prijatelja’.

Panca komentar 2

Onda smo ponovo reagovali rečima da je on taj koji je zahtevao prijateljstvo s nama jer mu je bilo potrebno, kao što smo već naveli. Razgovor je prerastao u svađu.

Panca komentar 3

Panca komentar 4

Na kraju su pale pretnje s njegove strane, što je opet svojstveno ljudima koji ne umeju argumentima da odbrane svoj stav, ili pak onima sa manjkom karaktera.

Čitaj još  Ceca otputovala na Tajland gde će snimiti novi spot!

panca komentar 5

Jedan od poslednjih njegovih komentara odnosio se na pretnju i  da se nađemo.

Postoji izreka u narodu – “Ne zatvaraj vrata zadnjicom” ili pak ona “Hrani kuče da te ujede”. Obe se daju primeniti u ovom slučaju.

Samo iz razloga što smo reagovali na njegov komentar koji je pucao od toliko sujete, ljubomori i zavisti, Panča je pokazao svoje pravo lice. Možda je upravo to razlog što nije rado viđen gost u emisijama i među pevačima, kao pomenute ličnosti u njegovom komentaru.

Njegov komentar gde nas naziva nepismenima zaista nećemo komentarisati. Ako pažljivo pročitate njegove rečenice i sklop istih, biće vam jasno na kom nivou se njegova pismenosti nalazi.

I samo da navedemo još da mu nismo ostali dužni odgovor na njegove uvrede, gde smo ga posle prve prozivke i reči poput “smradino”, prozvali i smestili ga u kvazi trećeligaške muzičare iliti šištavce. Posle dogovora da se nađemo na jednoj novobeogradskoj pumpi, da to oči u oči raspravimo, dobili smo blok.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply