sladja petrusic nominacije

Palo novih šest nominacija za izbacivanje!

Branka je prva nominovana od strane produkcije, a nju nominacija nije iznenadila jer je poslednjih nekoliko dana govorila da joj se ide kući.

Sinoć su održane još jedne nominacije u luksuznoj vili popularnog rijalitija, a odlukom publike, Zoran Manijak dobio je najviše negativnih glasova, te se našao na poslednjem mestu na tabeli sa osvojenih 43,4% glasova.

Pored njega koji je direktno nominovan od strane gledalaca, učesnici vile najviše negativnih glasova dali su Dejanu Stankoviću Kralju koji je dobio devet nominacija.

Voditeljka je saopštila da je produkcija napravila spisak i da se na njemu nalaze četiri imena. Branka Okuka je prva nominovana od strane produkcije, a nju nominacija nije iznenadila jer je, kako kaže, poslednjih nekoliko dana govorila da joj se ide kući.
Drugi nominovan od strane produkcije je Miki Mećava. Voditeljka se našalila sa njim i rekla mu da će u nedelju ipak morati da stoji i da gleda svoj profil.

Treći učesnik kojeg je produkcija nominovala je Sandra Meduza koja je apelovala da fanovi ne glasaju za nju, a četvrta nominovana od produkcije je Slađana Petrušić koja je, verovali ili ne, bila srećna zbog toga jer, kako kaže, želi da izmeri snage sa ostalima.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte kako su ukućani nasamarili Zmaja (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply