Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Pakleno veče u Parovima: Šestoro nominovanih i jedan ukućanin kažnjen! (VIDEO)

Kao i svakog petka, i ovog su održane nominacije u vili ‘Parova’. Ali ono što niko nije očekivao – imali smo priliku da vidimo kako izgleda kad ukućani polude.

U toku nominacija rijalitija ‘Parovi’ svašta se dogodilo! Ko je pratio večerašnju emisiju mogao je da vidi neočekivane situacije koje su se nizale jedna za drugom.

Od strane publike, sa najviše glasova, nominovana je Mimi Oro. Ona je ovu nominaciju shvatila kao šalu, za razliku od ostalih.

Dok je glasanje ukućana bilo u toku, Gastoz i Ružica nisu prestajali sa svađom i uvredama. U jednom trenutku, Ružica koja je popila više nego inače, počela je da pravi haos. Prvo je kažnjena novčano sa 100 evra, da bi na kraju njena kazna bila uvećana za još 500 evra i izloacijom. Naime, Ružica je krenula da proziva Natašu, koja je inače očekivala da bude nominovana večeras, i probudila u Nataši jednu stranu koju nismo imali prilike do večeras da vidimo. Nataša nije birala reči, psovala je i provocirala Ružicu. Rezultat njihove svađe bila je Ružičina izolacija i novčana kazna. Besna Ružica je došla do Nataše i unela joj se u lice. Gastoz je odmah skočio da bi zaustavio Ružicu, ona se zatim malo primirila, a kada je sela na svoje mesto, očito iznervirana, skočila je na sto. Bojana voditeljka je zalud opominjala, da bi na kraju obezbeđenje došlo po Ružicu i odvelo je u ostavu, gde je inače Gastoz boravio do večeras.

Posle toga svađe nisu prestajale. Tijana i Nataša su se uzajamno vređale, što su ostali ukućani prokomentarisali kao ‘fejk’ svađu. Zatim su se Nataša i Ivan posvađali koji su bili u dobrim odnosima.

Čitaj još  Parovi: Učesnik napustio rijaliti posle 150 dana!

Nakon nekoliko minuta kada je delovalo da se situacija smirila, Bojana je greškom kaznila Marka, koji je od sinoć na rubu nervnog sloma. Zapravo, Vuk i Gastoz su pričali i pravili galamu dok je Bojana pričala, pa je ona Marka kaznila, misleći da je on bio jedan od tih koji su razgovarali dok ona priča. Marko je demonstrativno ustao od stola, krenuo ka izlaznim vratima i usput razvalio bravu. Nekoliko trenutaka kasnije obezbeđenje je vratilo Marka u sobu, a od produkcije je dobio izvinjenje.

Kada su se svi ispraznili, nominacije su mogle da se nastave. Od strane ukućana, ove nedelje je troje njih nominovano: Nataša, Vuk i Jelena (po šesti put). Od strane produkcije nominovani su Marko i Ivan. Zaključno sa Mimi, ove nedelje će se njih šestoro naći u borbi za ostankom u kući.

Pogledajte Ružičin performans i svađu sa Natašom:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply