sako polumenta zivi sa svalerkom

Oženjeni pevač uselio švalerku u svoj stan!

On i Ivana započeli su vezu pre sedam godina i od tada su imali nekoliko kratkih prekida, nakon čega su se strasno mirili.

Pevač Šako Polumenta očigledno ne može da smiri kada su švalerski poduhvati u pitanju, pa je nastavio da se viđa sa dvadesetpetogodišnjom Ivanom, zbog koje se i razveo 2010. godine.

Šako je tada supruzi Vesni obećao da će prekinuti tu avanturu, ona mu je oprostila prevaru, ali je, sudeći po fotografijama, njegovo obećanje pojela maca.

Ekipa „Paparaco lova” uslikala je ljubavnike u trenutku kada su se nakon nabavke namirnica uputili u stan. Oni su, kako tvrde, potvrdili dugogodišnja pisanja medija da Šako vara suprugu godinama sa istom devojkom. Podsećanja radi, i druga paparaco ekipa je pretprošlog leta uslikala Polumentu u zagrlaju ljubavnice u Budvi. Tada je pevač napao novinarsku ekipu jer je shvatio da smo ga uhvatili u kurvanju.

– On i Ivana započeli su vezu pre sedam godina i od tada su imali nekoliko kratkih prekida, nakon čega su se strasno mirili. U trenutku kada je njegova supruga saznala da je vara, ostavila ga je, a deca nisu sa njim razgovarala mesecima – priča izvor blizak pevaču.
– Njegova porodica, supruga i deca žive u Crnoj Gori, ali on ima stan i u Beogradu, gde je vrlo često zbog karijere. On koristi svaku priliku kada doputuje u Srbiju da se vidi sa Ivanom, ali i ona često putuje u Crnu Goru, gde se viđaju. Svi Šakovi prijatelji znaju za Ivanu, ali i da o tome treba da ćute pred Vesnom. Zato on besni svaki put kada ga neko uslika sa Ivanom jer njegova supruga zna kako izgleda njegova švalerka, pa ne može da se izvlači da je reč o koleginici ili saradnici – objašnjava izvor.

Čitaj još  Ivana Stamenković očajna: Sud mi je trajno uzeo ćerku!

Kako „Paparaco lov” saznaje oni su konačno počeli da žive zajedno jer odlazak u mesečnu nabavku namirnica govori upravo to.

– Svi misle da je on uselio Ivanu u svoj stan. Njegove ćerke Rijana i Rijalda i sin Adis su ogorčeni zbog njegovih postupaka, ali su digli ruke – kaže izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply