Oženio se Nemanja Stevanović!

Popularni pevač juče se oženio Jelenom, a njegov kolega Filipović kasnio na venčanje jer je zalutao tražeći crkvu.

Nemanja Stevanovic vencanje

Oženio se i Nemanja Stevanović. Poznati pevač juče je stao na ludi kamen. On se venčao s verenicom Jelenom u Crkvi Svetog arhanđela Gavrila u Beogradu, i to na svoj 32. rođendan. Nemanja i njegova izabranica, koja je u trećem mesecu trudnoće, sveti čin su obavili u prisustvu kumova, porodice i prijatelja, a svadbeno veselje priređeno je u vili „Jelena“ na Dedinju.

Nemanja i Jelena vencanje

Ispred crkve su prvo stigli mladoženjini roditelji i evrima častili harmonikaše, koji su im svirali „Danas, majko, ženiš svoga sina“. Kad su se okupile zvanice, došli su i mladenci u belom okićenom „mercedesu“, koji je vozio Nemanja. Kad su izlazili iz kola, opkolili su ih trubači i on im je dao nekoliko hiljada dinara. Međutim, kad ga je jedan muzičar pitao da i njega počasti, ovaj mu je samo odgovorio da mu se skloni s puta, a onda mu ga je bilo žao, pa je i njemu dao novac.

Jelena je uzela prezime Stevanović. Nemanja je bio uzbuđen, pa je jedva govorio:

– Odlično se osećam, nikad nisam bio ovoliko uzbuđen kad danas.

Jelena i Nemanja

Na crkvenom venčanju od Nemanjinih kolega pojavio se samo Darko Filipović sa ženom. I to sa zakašnjenjem. Naime, on se izgubio dok je tražio crkvu.

Čitaj još  Severina zabranila novinarima pristup!

– Kasnim, kružili smo okolo i tražili crkvu. Jedva smo uspeli da je pronađemo – rekao je Darko.

Nakon crkvenog venčanja nastavljeno je slavlje u restoranu. Tamo je nastalo pravo veselje uz obilje hrane, pića i torti. Goste su zabavljali Milan Dinčić Dinča i Biljana Sečivanović, a kasnije im se pridružila i Rada Manojlović. Na svadbu su stigli brojni pevači, najviše iz svih generacija „Zvezda Granda“.

Darko Filipovic sa zenom

izvor: Kurir

Leave a Reply