Oženio se Bane Mojićević!

Mladenci nisu želeli novinare, pa su na hotelske prozore navukli zavese. U svatovima bilo 600 zvanica.

Bane Mojicevic svadba

Kolone automobila kretale su se juče ka Zlatiboru. Kao da je baš sad u jeku turistička sezona. I svi oni su tražili mesto na parkingu ispred hotela „Palisad“. Razlog dolaska tolikog broja ljudi na jednu od najlepših srpskih planina je svadba Baneta Mojićevića, pobednika prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“. On je sklopio građanski brak s Milicom Mićević, koja je u petom mesecu trudnoće i koja je uzela njegovo prezime, a za danas je zakazano crkveno venčanje u Mačkatu. U porti će se naći samo najbliža familija, dok je jučerašnji dan bio za veselje s kolegama, prijateljima, poslovnim saradnicima.

Bane sa zenom

Mladenci nisu želeli novinare, pa su na prozorima hotelske sale bile zavese. A unutra oko 600 zvanica. Malo je reći da se igralo i pevalo. Ma, bio je haos. Kako bi drugačije i bilo kad se toliko pevača okupilo na jednom mestu. Mikrofon je samo prelazio iz ruke u ruku, od Dejana i Saše Matića, preko Dinče, Saše i Nikoline Kapor, Slavice Ćukteraš, Jelene Kostov, Aleksandre Bursać, Milice Todorović…

Ceo „Grand“ se sjatio na Zlatibor. Među gostima nije bio Saša Popović, koji je zbog obaveza odustao od puta, ali je poslao prigodan poklon. Sa druge strane, Lepa Brena stigla je na svadbeno slavlje u večernjim časovima. Gazdarica „Granda“ oduševila je mladence i zvanice pošto se odmah latila mikrofona, napravivši odličnu atmosferu svojom pesmom.

Čitaj još  Viki Miljković uživa sa porodicom na moru! (FOTO)

Lepa Brena

Samo za restoran 24.000 evra

U „Palisadu“ 40 evra košta „tanjir“, to jest toliko naplaćuju po osobi. Ako je na svadbi bilo 600 ljudi, to onda znači da je Bane morao da iskešira 24.000 evra samo za restoran. Jedino ako nije dobio neki popust.

Devojke koje su kitile zaradile 80.000 dinara

Svatovi su bili baš darežljivi, a kako smo uspeli da saznamo, devojke koje su ih kitile zaradile su 80.000 dinara. Nije nam uspelo da otkrijemo ko je najviše platio za stručak ruzmarina.

izvor: Kurir

Leave a Reply