milica todorovic sa jajima

Ovako su naše pevačice ofarbale jaja (FOTO)

Naše poznate ličnosti se pridržavaju običaja pa su tako na Veliki petak neke od dama sa naše javne scene farbale jaja. One su se potrudile da na pravi način dočekaju najveseliji hrišćanski praznik Uskrs. Koja je bila najkreativnija?

ana sevic uskrsnja jaja

Ana Sević

Pevački par Ana Sević i Darko Lazić ove godine slave prvi Uskrs sa ćerkom Lorenom. Zbog toga su se potudili da jaja budu što lepše dekorisana i da sve u kući odiše prazničnoma atmosferom. Pored jaja koje su ukrašene raznim tehnikama, na njihovom stolu su i čokoladice i igračkice u obliku zeke.

natasa bekvalac uskrsnja jaja

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac se baš potrudila oko ovog Uskrsa. Dekupaž tehnikom je pažljivo dekorisala jaja, a ako je sudeći po komentaru koji je pratio fotografiju – oko ove tehnike joj je pomogla majka.

Inače, Natašina jaja su nezvanično proglašena za najlepša uskršnja jaja ove godine, kada je reč o umeću pevačica domaće scene.

sekina jaja uskrsnja

Seka Aleksić

Seka je poznata po tome da je veliki vernik, a jaja je ofarbala u boje bez previše šara i crteža, tek pokoja šljokica kako bi bila što sjajnija.

ana nikolic uskrsnja jaja

Ana Nikolić

Ana kao da je sama sebe oduševila koliko su joj jaja dobro ispala. Na društvenim mrežama se pohvalila fotografijom ukrašenih jaja ispod koje je napisala:

Čitaj još  Gocu Tržan šokirala ćerka!

– Ko rano radi, ovako ofarba jaja. Prava sam domaćica.

kajina uskrsnja jaja

Katarina Kaya Ostojić

Pevačica Katarina Ostojić je bila u baš lepom raspoloženju, pa je odlučila da što više prolećnih boja stavi na jaja. Tako ih je ukrasila prugama raznih nijansi, a dodala je i po koji cvetić.

stojina uskrsnja jaja

Stoja Novaković

I folk pevačica Stoja pohvalila se svojim umećem u farbanju jaja. Ona je još u toku prepodneva ofarbala uskršnja jaja, a fotografiju svog umetničkog dela podelila je sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

Uživajte u slikama i izaberite čija su jaja najlepša.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply