sinan sakic o farmi

Otkriveno zašto Sinanov sin nije bio na sahrani!

Nastao je haos zbog njegovog nepojavljivanja… Medo i Sinan su imali takav odnos kakav su imali, nije ga poštovao za života.

Medo Sakić, sin Sinana Sakića iz prvog braka, nije došao na sahranu svog oca, sa kojim nije u dobrim odnosima poslednjih godina.

– Nije mu bio tu kad mu je najviše bio potreban, nema potrebe sada da ga poštuje – otkrila je Sabina, supruga pokojnog pevača, koji je prošle nedelje preminuo u 62. godini života, nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Da nije bio na ispraćaju oca potvrdila je i Sinanova supruga Sabina.

– Nastao je haos zbog njegovog nepojavljivanja, svi me pitaju to… Medo i Sinan su imali takav odnos kakav su imali, nije ga poštovao za života. Nije mu bio tu kad mu je najviše bio potreban, nema potrebe sada da ga poštuje. Nije ga posećivao kad je bio bolestan, nisu imali dobru komunikaciju. Šta je tu je – rekla je kroz suze Sabina, pa je dodala:

– Samo nam treba malo vremena da ispoštujemo Sinana. Sve će, kao i do sada, biti razjašnjeno prema Sinanovim željama i instrukcijama – ljubazno je rekla Sabina.

Na dan kada je legendarni pevač ispraćen na večni počinak, sve oči javnosti, ali i brojnih novinara, bile su uprte u njegovog naslednika Rašida Sakića, koji je 12 godina bio na robiji zbog ubistva čoveka, zbog čega nije bio u dobrim odnosima sa ocem. Sinan je više put govorio kako ga ne posećuje u zatvoru i da mu sve to teško pada, ali po svoj prilici njih dvojica su izgladili odnose poslednjih mesec dana Sakićevog života, pa je Rašid prisustvovao očevom poslednjem ispraćaju.

medo sakic

Jedini od Sinanove dece koji nije došao na sahranu jeste Medo, njegov najstariji sin, niti se njegovo ime nalazi na umrlici među ostalim ožalošćenim članovima porodice. U želji da saznamo zbog čega nije došao na sahranu svog oca, kao i da li je u sukobu sa najbližim rođacima, pozvali smo Meda Sakića, koji nam je samouvereno tvrdio kako je sve vreme stajao pored sanduka i da su tu fotografiju objavile čak i novine.

– Nisu vam dobre informacije, ja sam bio na sahrani. U novinama je izašla moja slika, stojim pored sanduka na groblju. Evo, sad se spremam da idem na groblje, znate, danas je drugi dan od sahrane i porodica ide na grob pokojnika – rekao je Sakić.

Ekipa dnevnog lista, koja je u ponedeljak prisustvovala Sinanovoj sahrani, čula je komentare prisutnih koji su govorili o tome kako ne mogu da veruju da se njegov najstariji sin nije udostojio da dođe ocu na sahranu, bez obzira na to što nisu govorili. Čuli smo i kada je jedan porodični prijatelj rekao:

– Medo je izdao Sinana i posle njegove smrti.

Na fotografijama koje smo zabeležili vide se Sinanovi sinovi Rašid, Alen, Ernest, Elvis, ćerka Đulikica, supruga Sabina, mnogobrojna rodbina, prijatelji, kolege… Svi osim Meda.
U intervjuu koji je Sakićeva ćerka dala jesenas detaljno je objasnila zbog čega je njen otac u zavadi sa sinom iz prvog braka. Đulkica je ispričala da Medo nije došao u posetu Sinanu dok je bio u bolnici u Tuzli krajem prošle godine, iako živi u tom gradu sa porodicom. Inače, pevač je sinu kupio stan u tom gradu pre dosta godina, ali Medo se nije udostojio da ga poseti u bolnici koja je udaljena samo trista metara!

Čitaj još  Vendi u tesnim sandalama!

Pevačeva naslednica je takođe otvoreno govorila o problemima u odnosu, koje su Sinan i Medo godinama imali.

– Medo nije obilazio tatu u bolnici i zbog toga ne želim više da ga vidim u životu. Nije ga obilazio, ali su mi rekli da je bio u bolnici dok je tata tu bio. I kada sam jednog doktora pitala da li je Medo bio u bolnici, on mi je rekao da jeste, ali zbog toga što tetka njegove supruge leži u bolnici. Dakle, došao je zbog tamo neke suprugine tetke, a ne zbog oca. Bila sam mnogo ljuta jer Sinan nije to zaslužio. Sve mu je bio dao, a posebno mama, koja je više vukla na Medinu stranu – rekla je svojevremeno Sinanova ćerka Đulkica, napominjući da se porodica Sakić poslednji put posvađala sa Medom kada je on ukrao pesme od svog oca.

– Medo nam je nekako svima pravio probleme u životu, ali sam prva bila koja je uvek pokušavala da sve to izgladi. Poslednji put kada su se pomirili, ja sam ih pomirila jer sam želela da svi opet budemo zajedno. Da bi nakon toga Medo jednostavno uzeo kompletno pripremljen Sinanov album i snimio ga i u javnosti prezentirao da je njegov. Sinan mu to nije dozvolio. On je s tim nekim tekstopiscem sve radio Sinanu iza leđa. Tata je nakon toga bio jako, jako razočaran. Pa, kada se sluša taj Medin album, u pozadini svake pesme može se čuti i Sinanov glas – rekla je Đulkica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply