Otkriveno zašto je Lukas ostavio Branislavu!

Kada je novinare zanimalo da prokomentariše raskid sa Branislavom Pašajlijom, Lukas je prekinuo intervju.

Popularni pevač Aca Lukas prekinuo je jedan intervju nakon što ga je novinar pomenuo njegovu bivšu devojku Branislavu Pašajliju.

Aca je najpre krenuo da priča o svojoj deci i tome kako ih podržava u poslovima kojima se bave.

– Moja ćerka me šminka kad imamo emisiju u kojoj ja učestvujem. Tj kad je u toj smeni kad ja dođem.. A sin Lazar radi takođe u Grandu. On je svašta pokušavao da radi – trenirao fudbal, pa hoće da peva… Ja mu kažem: “Kako da pevaš, sine moj, kad ti ne znaš da pevaš?” Nije lenština, hoće da radi i ja mu kupim auto i zaposlio sam ga da radi kao vozač. Trenutno vozi Milana Mitrovića. Možda i avanzuje u estradnog menadžera. Nisam hteo da mu snimam album i da ga upropastim kad jednostavno nije talentovan. Ja znam ovaj posao mnogo dobro zato sam i u žiriju. Najbolje znam da kažem svom detetu da nije za muziku.

Kada je novinare zanimalo da prokomentariše raskid sa Branislavom Pašajlijom, Lukas je prekinuo intervju.
– Drago mi je bilo što smo se družili. Ja bih vas sad ispratio ako može – rekao je lukas za emisiju “Ekskluzivno”.

Čitaj još  Goga Sekulić: Dovoljno sam jaka da živim sa tragedijom!

Kako se pretpostavlja, jedan od inicijalnih razloga njihovog raskida su fotografije obnažene Branislave koje su se nedavno pojavile na internetu.

branislava pasajlija foto

Iako su popularni pevač i Lozničanka raskinuli pre samo nekoliko dana, u medijima su se pojavile paparaco fotografije Lukasa i njegove (još uvek zakonite) supruge Sonje Vuksanović. Ako je verovati izvorima, Lukas na sve moguće načine pokušava da spasi brak sa Sonjom. U prilog tome govore i izjave koje je pevač prethodnih dana davao.

Pogledajte još:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply