ceca raznatovic na tajlandu sa muskarcem

Otkriveno sa kojim muškarcem Ceca letuje na Tajlandu!

Na slici koja je obišla društvene mreže vidi se kako pevačica uživa u zagrljaju muškarca…

Ceca Ražnatović odlučila je da ove godine ode na odmor gde i cela estrada – na Tajland. Uživa na ostrvu Koh Samui, gde joj društvo pravi misteriozni muškarac. Ova vest sa fotografijom je juče u domaćim medijima odjeknula poput bombe – sa kim to Ceca letuje?!

Na slici koja je obišla društvene mreže vidi se kako pevačica uživa u zagrljaju muškarca, a budući da je javnost do sada nije viđala u ovakvim izdanjima, odmah su krenule polemike o kome se radi.

ceca na tajlandu

Međutim, reč je o njenom dugogodišnjem PR-u Sretenu Radoviću. Nema nikakve misterije, u pitanju je jedno prijateljsko druženje daleko od očiju javnosti.

Ceca i Sreten na Tajlandu ostaju još 10 dana, a društvo će im praviti fotograf Miloš Nadaždin i ekipa sa kojom snima spot, budući da će upravo na ovom rajskom mestu realizovati video za hit.

Inače, Ceca vreme uglavnom provodi pored bazena, čita knjige i sunča se. Potpuno je opuštena i ne opterećuje se sređivanjem i šminkanjem, budući da je rešila da se maksimalno isključi iz svakodnevnih dešavanja. Ona se odmara se u bungalovu smeštenom na samoj plaži, odakle svake večeri uživa u spektakularnom zalasku sunca. Iz sobe u kojoj boravi ima direktan izlaz na bazen.

Čitaj još  Ana Sević: Seksi trudnica!

Obzirom da se svaka slika i komentar koji pevačica postavi pomno prate, pre nekoliko dana čitaoci su imali prilike da vide Cecu u izazovnom izdanju – u kupaćem kostimu i bez šminke.

izvor: Puls, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply