tamara djuric istraga

Otkriveno ko je zapalio auto Tamare Đurić!

“Ne želim da se igram Šerloka Holmsa, policija verovatno ima neke dokaze i sigurna sam da će oni to rešiti na najbolji način”, zaključila je Đurićeva.

Soraja Vučelić će najverovatnije biti saslušana u policiji zbog paljenja automobila Tamare Đurić.

Starleta bi u policiji trebalo da kaže da li zna ko je i zbog čega uništio auto „porše karera“ od 80.000 evra, koji je bio u vlasništvu njene sada već bivše prijateljice, s kojom otvoreno ratuje jer je ubeđena da joj je smeštala mnoge afere.

Osim Soraji, inspektori će poziv uputiti i jednom njenom bliskom prijatelju iz beogradskog podzemlja, dok je jedan od vođa navijača već saslušan.

– Tamara je dala izjavu odmah posle paljenja automobila, ali policiji to nije pomoglo u istrazi. Ona je tvrdila da su se zapalile instalacije, iako dokazi kojima nadležni organi raspolažu ukazuju na to da je neko namerno izazvao eksploziju – kaže dobro obavešten izvor iz istrage.

On objašnjava da će policija tek nakon saslušanja svih koji bi mogli da se dovedu u vezu s ovim slučajem odlučiti da li će i protiv koga podneti krivičnu prijavu.

– Tamara nije okrivila Soraju, ali zbog njihovog medijskog rata inspektori insistiraju na tome da se Vučelićeva sasluša. Ne isključuje se mogućnost da svi koji prime poziv budu poligrafski testirani – završava sagovornik.

Tim povodom pozvali smo Tamaru.

– Vodim se time da je izgorela instalacija jer smatram da na ovom svetu ne može da postoji monstrum koji bi tako nešto mogao da mi uradi. Inspektori su me pitali na koga sumnjam, ali ja ni na koga nisam želela da uperim prst. Prijatelji koji su to veče bili sa mnom takođe su pozvani kao svedoci – rekla nam je Đurićeva.

Čitaj još  Mladi fudbaler u zagrljaju dve starlete!

Pitali smo je da li su je inspektori pitali da li možda sumnja na Soraju, ili pak Kristijana Golubovića.
– Jedino što sam rekla, a da ima veze s njom i Golubovićem, jeste da mi imamo samo sukob preko medija i ništa više. Ne želim da se igram Šerloka Holmsa, policija verovatno ima neke dokaze i sigurna sam da će oni to rešiti na najbolji način – zaključila je Đurićeva.

Soraja bez dlake na jeziku

Soraja veruje da joj je Tamara smestila sve skandale.

– To smeće od smrdljive klaberke mi je namestilo sve ove afere. To klabersko smeće je svako čerečio u rijalitiju, čak i onaj magarac iz štale. Ona je ofucana nakaza bez vrata, sa žabljim nogama i veštačkim konjskim zubima, koji joj ispadaju od prevelikih doza! Taj smederevski Knele bolje da se pozabavi sobom nego što meni smešta – rekla je nedavno.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Leave a Reply