aca lukas i branislava pasajlija raskinuli

Otkrivena najveća tajna Ace Lukasa

Kako bi izbegao batine koje mu je navodno spremio prevareni muž Željko Pašajlija, Lukas je sa njim postigao dogovor.

Bura oko afere između popularnog folkera i njegove, sada već bivše, devojke se ne stišava.

Veza Ace Lukasa i Branislave Pašajlije mogla je da ima koban ishod, da pevač nije poslušao “dobronamerni” savet prijatelja i odustao od veze sa zgodnom Lozničankom.

Najnovije informacije bacaju svetlo na rasplet veze koja je u jednom trenutku prštala od ljubavi. Naime, Lukas je za sve vreme svoje veze s Branislavom pričao o tome koliko je voli, kako s njom vidi lepu budućnost, bilo je čak reči o braku, a onda je za tren oka sve nestalo. Branislava je takođe zaljubljeno objavljivala slike i snimke sa folkerom, potpisivala ih velikim izjavama ljubavi, a onda je u sekundu sve obrisala. Danima su se svi pitali šta se dogodilo, a istina je sad isplivala.

Kako ovaj list piše, Lukasu se u trenutku dok je bio u vezi sa Pašajlijom spremala sačekuša na nastupu u Budvi. Kako bi izbegao batine koje mu je navodno spremio prevareni muž Željko Pašajlija, Lukas je sa njim postigao dogovor. Dao je reč suprugu bivše devojke da će raskinuti sa Branislavom. Međutim, kako saznajemo, Željku to nije bilo dovoljno.




– Istina je da je Lukas ostavio Branislavu, a ne obratno. Inače, Željko Pašajlija ima reputaciju opasnog momka diskutabilne prošlosti, čiji su poslovi često na granici zakona, a pred Acin poslednji nastup, cela Budva je brujala o tome da se pevaču sprema sačekuša. To je Lukas saznao od svojih prijatelja iz Crne Gore, a imajući u vidu priče koje prate Branislavinog supruga, Lukas te pretnje nije shvatio olako, pogotovo jer zna da je Pašajlija bio u zatvoru zbog napada na službeno lice – rekao je dobro obavešteni izvor i dodao da je Aca, kako bi izbegao batine, preko prijatelja poslao Pašajliji poruku da će ostaviti Branisalvu.

Čitaj još  Sloba Vasić opljačkan, ostao bez roleksa od 15.000 evra!

– Međutim, to Željku nije bilo dovoljno. Tražio je od Lukasa da mu obeća da Branislavino ime više nikada neće pomenuti i da će se ponašati kao da ta veza nikada nije postojala. Zbog toga i ne želi da priča o njoj u intervjuima, a to se odmah videlo, jer je Lukas prekidao razgovor u svakoj prilici kada su ga novinari pitali za Branislavu – zaključuje izvor i dodaje da je pevač zbog straha za život pojačao obezbeđenje, pogotovo jer za nekoliko dana ponovo nastupa u Budvi.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply