goga sekulic jeziva tajna

Otkrivena jeziva tajna Goge Sekulić

Kada god je neko pita nešto za Igora, ona se ljuti. Kaže da je to prošlost i da više ne treba kopati po toj temi.

Pokojni muž Goge Sekulić Igor Ramović i njen sadašnji suprug Uroš Domanović rođeni su istog datuma.

Ovu jezivu podudarnost pevačica krije od svih prijatelja jer ni sa kim ne želi da razgovara o svom prvom mužu.

Goga želi da zaboravi prošlost, ali je ovaj detalj stalno podseća na pokojnog supruga. Igor je rođen 4. juna 1972. godine, a Uroš dvadeset godina kasnije, ali istog datuma.

– Gogi nije bilo svejedno kada je saznala da su obojica rođeni istog dana. Naježila se, mislila je da se Uroš šali sa njom. Ne voli ona o tome da priča. Kada god je neko pita nešto za Igora, ona se ljuti. Kaže da je to prošlost i da više ne treba kopati po toj temi. Ona čak ne ide Igoru ni na groblje. Misli da to nije fer prema njenom sadašnjem mužu Urošu i zato se nervira kada neko pomene Igora – kaže izvor blizak pevačici.

Sekulićeva je tražila savet i od astrologa kada je saznala da joj je mlađani muž rođen istog datuma kao i suprug koji je umro posle samo dva meseca braka.

– Nije sujeverna, ali naravno da joj je bila jeziva činjenica da je Uroš rođen istog dana kada i čovek koji je umro posle samo četiri meseca braka sa njom. Otišla je kod svoga astrologa, ali joj je on rekao da nema potrebe da brine i da su joj astrološki aspekti sa Urošem sjajni – prenosi sagovornik.

S obzirom na to da je Goga odbila da za Informer komentariše ovo, novinarisu pozvali poznatog numerologa Anu Batić, koja tvrdi da je pevačici bilo predodređeno da se uda i za Igora i za Uroša:
– Obojica su sudbinski bili vezani za Gogu. I Igor i Uroš su bili numerološki predodređeni da budu njeni životni saputnici. Nažalost, jedan je morao da nestane iz njenog života da bi drugi zauzeo tu poziciju. Sudbina je odlučila da to bude na najokrutniji način – započinje Ana svoju priču.

Čitaj još  Sergej Ćetković oterao Danijela Alibabića sa nastupa!

Batićeva kaže da Goga ne treba da brine zbog toga što joj je sadašnji muž rođen istog dana kada i pokojni:

– Goga je karmički odgovarala Igoru, a Uroš je taj koji potpuno odgovara njoj. Pojavio joj se kao melem na ranu, dopuna onog što joj fali u životu. Iako postoji razlika u godinama, njih dvoje solidno funkcionišu. Uopšte ne treba da se osvrće na to što su rođeni istog dana. Imaju neke slične karakteristike, ali ta dva braka neće ličiti jedan na drugi.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply