Olja Karleuša završila snimanje novog spota!

Olja Karleuša odlučila je da ovog proleća svoje fanove obraduje novom pesmom i spotom, koja nosi naziv “Isto umire i ko puca i ko gine”, čija će premijera biti u narednih nekoliko dana, a koja prema prvim komentarima ljudi koji su je čuli, pretenduje da postane veliki letnji hit.

Olja Karleusa

Atraktivna pevačica snimila je novi singl koji nosi naziv “Isto umire i ko puca i ko gine”, čiji su autori Goran Ratković Rale i Suzana Popović. Nakon završenog snimanja pesme u studiju, Olja je prvi put ostvarila, kako i sama kaže, divnu saradnju sa DM SAT video produkcijom kojoj je poklonila poverenje za ekranizaciju novog singla.

Spot je snimljen i trenutno je u montaži gde se privode kraju poslednje pripreme, kako bi u što skorije vreme pesma ugledala svetlost dana. Svi vi koji volite pesme Olje Karleuše, očekujte nešto jako dobro.

Olja Karleusa

Kada smo pitali Olju kakvo je njeno mišljenje o novom singlu, rekla je:

– Moje,ovoga puta ni malo skromno mišljenje je, da je pesma savršena. Tekst pesme je čaroban, a muzika prati moj temperament, tako da ću moći zaista adekvatno da iznesem svoj letnji hit. Veliko hvala mojim saradnicima na odličnoj pesmi, a najveće hvala DM SAT-u, pošto su glavni pokretači celokupnog projekta bili isključivo oni – rekla je prezadovoljna Olja Karleuša.

Čitaj još  Šeki Bihorac snima duet sa Šemsom?!

izvor: Svetplus

Leave a Reply