Olja Karleuša proslavila deset godina braka

Olja Karleuša i njen životni saputnik Predrag Popović sa sinom i prijateljima na Kopaoniku obeležili važan datum u svojoj vezi.

Olja Karleusa sa sinom

Olja Karleuša proslavila je deset godina zajedničkog života s Predragom Popovićem. Njih dvoje otputovali su s petogodišnjim sinom Pavlom i prijateljima na desetodnevni odmor na Kopaonik.

Pevačica je unapred pripremila plan. Preko dana su uživali u skijanju, a uveče su društvo izveli u jedan restoran na večeru, gde su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

– Na Kopaoniku nam je bila godišnjica. Tog dana smo Peca i ja bili napolju i igrali se s Pavlom, a veče smo odvojili za sebe i prijatelje. Stvarno nam je bilo lepo, ismejali smo se, ispričali… – rekla je folkerka i dodala da svoj život ne bi mogla da zamisli bez Predraga:

Olja i Predrag

– Peca i ja smo navikli jedno na drugo i nadam se da će tako zauvek ostati. On je muškarac koji je ulepšao moj život i uvek ću mu biti zahvalna na tome.

Čitaj još  Kemal Monteno: Najveći hit sam napisao na kutiji od cigareta!

Karleuša i Popović će na planini provesti još nekoliko dana, a onda će se vratiti u Beograd svakodnevnim obavezama. Poznato je da pevačica važne datume uvek proslavlja kako dolikuje, pa će proslavu godišnjice organizovati i u svojoj vili na Avali, kad se budu vratili sa zimovanja.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply