sako polumenta nakon skandala

Oglasio se Šako Polumenta nakon šokantnog snimka

Sporni video na svom nalogu na Instagramu objavila je sedamnaestogodišnja M. V, koja je pevaču putem komentara odgovorila na molbe.

Folk pevač Šako Polumenta našao se u središtu skandala, kada su u javnost dospele njegove provokativne SMS poruke i fotografije kojima se udvarao devojkama, ipak, on se tu po svoj prilici nije zaustavio.

Nedavno je procureo video-snimak na kojem se vidi kako Šako poziva nepoznatu devojku da dođe da ga ljubi.

Sporni video na svom nalogu na Instagramu objavila je sedamnaestogodišnja M. V, koja je pevaču putem komentara odgovorila na molbe, zbog čega svi misle da su upravo njoj bile upućene Polumentine reči.

Kako bismo saznali i drugu stranu priče, kao i čuli da li je video poruka bila zaista namenjena njoj, pozvali smo folk pevača, koji je odmah osuo paljbu:

– Šta me zoveš, ma možeš da mi popušiš kurac! Možete da mi popušte svi, radim svoj posao, a ljubomorni ste, što imaju 50 pr-a, svojih a ja vas ne plaćam, možete da mi ližete kurac da vam platim! Marš tamo u pičku materinu, nakazo jedna, ispuni svoju pohlepnu i okrutnu dušu. Piši ološu jedan slobodno kad ti ja kažem! I ti, i svi novinari, pušite kurac, jebem vas ja sve! – kazao je folk pevač, a onda nas je nakon nekoliko minuta sam pozvao i potpuno okrenuo priču:
– Ja ne znam ni ko je Mina, ni šta je Mina, meni je telefon nestao. Oni mogu da se igraju tim stvarima, ti ološi, te Mine, te beskarakterne devojke. Ako ona ima 17 godina i ovime se bavi, s kim se druži, pojma nemam ni ko je ni šta je. Taj snimak, ako sam ja bio sa mojom ženom u malo lošijim odnosima, i ako ja ne mogu kao muž da joj pošaljem snimak, i ako ljudi nemaju taj filing ljubavi i poštovanja prema svojoj ženi i supruzi, ako nemaju osećaj da bi trebalo nekad da povuku ručnu, da prenesu neku pozitivnu atmosferu, zašto bih se ja stideo toga da sam poslao snimak svojoj ženi? Ti nisi jedini koji me zove, milion novinara, portala… Kad treba nešto lepo da se objavi znaju da me šibaju i opet ti kažem, nek mi popuše svi – kazao je Šako, a onda nastavio sa izvinjenjima, i molbama da napišemo nešto “normalno”, izjavio je on.

Čitaj još  Otkrivena najveća tajna Ace Lukasa

Šakov snimak možete pogledati OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply