slobodan radanovic povredjen

Oglasio se povređeni učesnik ‘Pinkovih zvezda’!

“Da nisam imao vezan pojas, bilo bi mnogo gore i ko zna kako bi se završilo. Vezujte pojas”, upozorio je talentovani momak.

Slobodan Radenović koji učestvuje u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde” nakon sinoćne emisije doživeo je saobraćajnu nezgodu zbog nesavesnog vozača koji je pod dejstvom alkohola i u punoj brzini naleteo na automobil ovog talentovanog momka.

Naime, Slobodan je krenuo put Temerina na zakazani nastup. Kako nije mogao da pronađe restoran u kome nastupa, zastao je na stajalištu kako bi mu neko od prolaznika pokazao put. U tom trenutku čovek koji je upravljao automobilom koji se kretao istim pravcem, izgubio je kontrolu nad svojim volanom i direktno udario u automobil mladog pevača koji se nalazio u automobilu.

Od siline udarca, kako je i sam Slobodan rekao, njegov automobil odleteo je 5-6 metara u stranu.

slobodan radanovic emisija

– Stajao sam na stajalištu sa strane, normalno osvetljen, a stao sam da pitam nekog čoveka gde se nalazi taj restoran. U tom trenutku mladić koji je prema rečima očevidaca bio pod manjim dejstvom alkohola, se punom brzinom zakucao u moj automobil od pozadi. Tog trenutka sam izgubio svest i do dolaska hitne pomoći ničega se nesećam. Prema rečima policajaca, od siline udarca, automobil je odleteo 5-6 metara – kaže Sloba koji je u nesreći zaradio manju povredu glave, vrata, rebra, ali je i zbog udarca pregrizao jezik.

Čitaj još  Parovi: Miki uspeo da šokira Milomira Marića!

Kao savestan vozač, 24-godišnji mladić iz Zrenjanina takođe je prošao alko test, koji je bio negativan, jer kako i sam kaže dok vozi nikada ne pije.

– Današnji dan slavim kao drugi rođendan. Da nisam imao vezan pojas, bilo bi mnogo gore i ko zna kako bi se završilo. Vezujte pojas! – poručio je Slobodan na društvenim mrežama.

Nakon ukazane lekarske pomoći, Sloba je pušten na kućno lečenje, a verujemo da ga ovaj nemili događaj neće omesti u daljem takmičenju Pinkovih zvezda u kome važi za jednog od glavnih favorita za pobedu.

izvor: Svetplus

One comment

Leave a Reply