marko i marija bulat

Oglasio se Marko Bulat nakon novog hapšenja

Pošto je reč o manjoj količini opijata, pušteni su oboje, a protiv pevačeve supruge bi trebalo da bude podneta prekršajna prijava.

Prema pisanju crnogorskih medija, pevač Marko Bulat priveden je u policijsku stanicu u Baru zbog navodnog posedovanja izvesne količine narkotika.

Policija je, prema pisanju crnogorskih medija privela Marka, a njegova supruga je preuzela krivicu na sebe. Pošto je reč o manjoj količini opijata, pušteni su oboje, a protiv Marije bi trebalo da bude podneta prekršajna prijava.

Pevač je nakon saslušanja i činjenice da je Marija tvrdila da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu pušten iz policijskog pritvora.

– Tokom pretresa kod njih je pronađena izvesna količina kokaina i marihuane nakon čega su privedeni – rekao je ranije sagovornik iz policije.

Bulat se oglasio povodom celog događaja i dao svoj komentar.
– Istina je da je bila racija, a nije istina da je bilo kakva droga nađena kod nas. Ja pevam, ja radim- moj nastup, kakva droga. Ne postoji droga nikakva, ali da bi se začinila racija, moraju da se pišu i te stvari, šta da vam kažem. Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoće, mogu da idem na proveru, da se testiram i ako pokaže da sam čist, oni meni neka daju 500 evra, a ako pokažu da sam koristio bilo kakvu drogu, ja njima 10.000 evra. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu – tvrdi Bulat, koji dodaje:

Čitaj još  Vlado Georgiev potvrdio da 6. juna peva u Areni, drugi koncert na jesen!

– Ma kakvi, čitao sam to i ne verujem svojim očima. Neću da komentarišem to uopšte. Stan mi je otvoren 24 sata, neka upadnu kad god hoće i idemo da damo urin. Ne znam šta drugo da kažem, nemam rešenje – izjavio je pevač.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply