marko bulat sa bebom

Oglasio se Marko Bulat nakon nesreće sa automobilom!

Kako je izjavio pevač, nadležni su mu rekli da je očigledno da je požar podmetnut jer vremenski uslovi ne idu na ruku slučajnom zapaljivanju.

Nepoznate osobe zapalile su za vikend automobil „ audi A4“ pevača Marka Bulata, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom Marijom na Novom Beogradu.

Pevač se oglasio na Instagramu postavivši fotografiju sa ćerkicom i porukom da mirno spava i da će on potražiti sunjiva lica.

– Mirno spavaj lubavi. Tata će kupiti nova kolica, promenićemo masku i potražiti sumnjiva lica – stoji u Markovoj objavi.

Podsetimo, kako je izjavio pevač, nadležni su mu rekli da je očigledno da je požar podmetnut jer vremenski uslovi ne idu na ruku slučajnom zapaljivanju. Kako je rekao, uveren je da mu je neko zapalio kola između pola pet i pola šest ujutru.
– Sišao sam na parking i vatrogasci su već gasili požar. Taksista koji je prolazio video je da gori automobil i pozvao nadležne. Komšija koji je policajac, i koji je prepoznao naša kola, rekao mi je da je buktinja krenula od rezervoara, koji je bio otvoren – rekao je Bulat.

Čitaj još  Ivan Ivanović: Ko donira 200.000 dinara može da me ošiša kako želi!

Pogledajte šta je Bulatova supruga izjavila nakon nesreće koja im se dogodila.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply