marko i marija bulat

Oglasio se Marko Bulat nakon hapšenja supruge

To nije mnogo zabrinulo pevača, koji je samo nekoliko sati nekon njenog puštanja iz pritvora pevao na splavu i uživao sa devojkama koje su slavile devojačko veče.

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, navodno je uhapšena sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha.

To nije mnogo zabrinulo pevača, koji je samo nekoliko sati nekon njenog puštanja iz pritvora pevao na splavu i uživao sa devojkama koje su slavile devojačko veče.

Nezvanično, Marija je navodno uhapšena u okviru velike policijske akcije “Cunami”, u kojoj su uhapšeni najveći dileri droge, a o čemu je govorio i ministar Nebojša Stefanović. Protiv nje je navodno, prema pisanju beogradskih medija, podignuta krivična prijava i nakon izlaska iz pritvora njen slučaj je predat nadležnima, a postupak će biti vođen redovnim putem.

– Na saslušanju se privedena pravdala da kokain nije za nju, već za supruga. Ubrzo je promenila ploču, pa je priznala da je droga za oboje. Marija je takođe priznala da odranije poznaje dvojicu dilera, koji su takođe uhapšeni, i da ih je pozvala zbog nove nabavke kokaina. Bilo joj je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega je puštena da se brani sa slobode. U pritvoru se ponašala normalno. Nije plakala niti pravila probleme. Po isteku 48 sati, puštena je iz ćelije – rekao je izvor iz policije.

O supruginom hapšenju nije želeo mnogo da priča.
– Najbolje je da to pitate sve koji su objavili informaciju jer bolje znaju od ostalih i mene samog – bilo je sve što je Bulat rekao u odbranu supruge.

Čitaj još  Aki: Bio sam zaljubljen u Saru, nije umela da ceni!

Marija otpuštena iz policije

Kako dnevni list saznaje, privedena lepša polovina Marka Bulata je pre nego što se udala za njega radila u policiji na izdavanju ličnih dokumenata.

– Kad ga je upoznala je počela da zapostavlja posao, uzimala je često bolovanje i time je sama sebi „potpisala otkaz“. Teško je uklapala noćne izlaske sa poslovnim obavezama. Nije bila posebno potresena kada je dobila otkaz jer se i sama hvalila da joj suprug fino zarađuje i da je to dovoljno je za lagodan život – objašnjava izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

One comment

Leave a Reply