jelena krunic novi haos

Oglasio se Marić nakon Jeleninog incidenta

Dramatične scene nervnog sloma koji je, očigledno, Krunićeva preživela pred televizijskim kamerama, gledaoci su mogli da vide istog dana u živom prenosu.

Uprkos tome što je učesnica rijalitija pokušala da iseče vene staklom, glavni urednik “TV Hepi” Milomir Marić nije ni znao da se to desilo, niti mu je to, kako je objasnio, nešto značajno da bi komentarisao.

S obzirom na to da PR služba nije imala objašnjenje za celokupan događaj i vraćanje Jelene Krunić uprkos nestabilnom psihičkom stanju, pozvali smo Milomira Marića kako bi nam objasnio zbog čega se učesnica uopšte vratila u vilu.

– Ali ja ne znam za to. Ne mogu da komentarišem kad ne znam šta se desilo. Zovite PR službu – rekao je u prvom trenutku.

Tek nakon tvrdnje da bi on kao urednik “Hepija” trebalo da bude upućen u dešavanja u vili, posebno kada je došlo do toga da jedan život bude ugrožen, on je nezainteresovano objasnio:

– Ma ajde da imam neki razlog da komentarišem, ne mogu da komentarišem da li njen dečko misli na nju, pa to su emocije. Ma pustite vi mene, nisam ni gledao. O svemu sam čitao u vašim novinama. Nemam mišljenje.

Povratak Jelene Krunić u rijaliti uprkos tome što je ona već dva puta tokom svog boravka govorila o pokušajima samoubistva i depresiji, te je bila nasilna, da bi na kraju i digla ruku na sebe, niko ne vidi kao problem.
Naprotiv, Marić kaže da oni imaju spreman tim, a da su nepredviđene okolnosti ipak to – nepredviđene.

– Mi vodimo računa, imamo naš tim, lekare… Ma ajte… Pa niko vam ne garantuje šta će se desiti svake sekunde – rekao je Marić pre nego što nam je spustio slušalicu.
Podsećamo, starleta Jelena Krunić je u sredu uveče doživela nervni slom u vili aktuelnog rijalitija zbog toga što joj je Ljuba Pantović prenela da je njen dečko Danijel – Daki Savić ljut na nju zbog određenog ponašanja.

Utvrđeno je da je pokušala da iseče vene staklom. Čim je primećena krv, produkcija je Krunićevu prebacila u KBC Zemun gde su joj konstatovane lake telesne povrede.

Čitaj još  Jelena Golubović udarila Vendi nogom u stomak! (VIDEO)

Zbog očigledno neuračunljivog ponašanja i želje da izvrši samoubistvo, Jelena je, nakon što su joj povrede sanirane u KBC Zemun, prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Laza Lazarević”.

Dramatične scene nervnog sloma koji je, očigledno, Krunićeva preživela pred televizijskim kamerama, gledaoci su mogli da vide istog dana u živom prenosu.

Na snimku se vidi kako iz odeće vadi bubicu i svom silinom je baca u staklo. Krunićeva je u prvom trenutku zatražila da napusti rijaliti, insistirala da priča sa produkcijom, a onda je u jednom momentu počela da divlja i razbija stvari po vili, zbog čega je program prekinut.

Kako je navela, u rijaliti je ponovo ušla da bi obezbedila novac za lečenje oca obolelog od tumora. Po povratku u rijaliti je izjavila:

– Ni zbog koga više neću da dižem ruku na sebe. Danijele, ja te volim, ali ti veruj kome hoćeš. Ne mogu da izađem odavde i glupo je da biram tebe ili rijaliti.

Poznato je da učesnici rijalitija sa producentskom kućom Televizije “Hepi” imaju ugovore po kojima, u slučaju da žele da napuste rijaliti, moraju da plate penale, ali od Milomira Marića nismo, nažalost, mogli da dobijemo odgovor da li to znači i po cenu života.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply