kristijan golubovic oglasio se iz zatvora

Oglasio se Kristijan Golubović iz zatvora!

“Čista je laž da mi je ona bilo šta poslala i i bila mi u poseti – ikada!”, naveo je Golubović.

Kristijan Golubović, koji je na izdržavanju kazne u “Zabeli” zbog droge, otkrio je kako mu je u zatvoru, kao i ko ga posećuje.

– Samo moja Ivana (supruga, prim. aut). To pravo imaju još samo advokati. Neistina je da me posećuju raznorazne osobe. To nije dozvoljeno, a meni je Ivana lično najbitnija – rekao je Kristijan i demantovao da ga je posećivala Balerina.

– Čista je laž da mi je ona (Jelena Milošević balerina, prim. aut) bilo šta poslala i i bila mi u poseti – ikada! Takve neistine vređaju moju porodicu”, naveo je Golubović.

– U sobi sam sa kulturnim i pedantnim momkom, koji ne puši, ne pije lekove, trenira i poštuje starije. U zatvoru je mnogo lakše, u rijalitiju je retko ko razuman. Izuzev par njih, većina ljudi ništa ne vredi. Gospodin Željko Mitrović mi je dao ogroman novac da im dam primer, ali nisu naučili ništa. Nažalost! – ističe Golubović i dodao kakvi su mu planovi kada izađe iz zatvora:
– Prvo sa svojom porodicom idem na dug odmor – more, sunce, mir i sreća. Daleko od svega i svih koji mogu da nas poremete u uživanju – zaključio je Golubović.

Čitaj još  Parovi: Ivan i Mimi se povatali na brzaka! (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply