aca lukas i branislava pasajlija raskinuli

Oglasio se Aca Lukas nakon raskida sa devojkom!

Pompa oko raskida Branislave i Lukasa se ne stišava, pa je tako pevač odlučio da stane pred kamere i istera neke stvari na čistac.

Popularni pevač i 21 godinu mlađa devojka Branislava Pašajlija više nisu zajedno i to je konačna odluka. Preveliki pritisak i spoljašni faktori bili s prejaki za ovu ljubav, te je pevač odlučio da stavi tačku na vezu sa Branislavom.

Pompa oko raskida Branislave Pašajlije i Ace Lukasa se ne stišava, pa je tako pevač odlučio da stane pred kamere i istera neke stvari na čistac.

Međutim, nije ni reč rekao o Pašajliji, ali je napomenuo da ga je delovanje na “Instagramu” u proteklih mesec dana skupo koštalo, bilo da se radi o fotografijama koje je postavljao ili otvorenim pismima koja je pisao.

– Nekada čovek ispadne iz koloseka, izletiš iz šina, opali te nešto i onda uradiš takvo nešto što ti možda nije primereno. Nisam ni ja imun na sve i svašta. Stojim iza svega što sam rekao, ali nije trebalo ništa da kažem da ne bih stvarao polemike. Ne reklamu, ja njemu ili on meni, nego da ljudi ne bi dolazili u situaciju da polemišu ko je u pravu. Ali, nekada ne možeš da izdržiš i uradiš nešto zbog čega bi se posle kajao. Ja sam tih dana imao nekoliko izleta koji mi se ne dopadaju. Počeo sam da “brkam” po “Instagramu” i “Fejsbuku”, a nikada nisam znao da uključim to. Počeo sam da gledam šta pišu neki idioti i da se raspravljam sa njima – iskren je bio Lukas u jednoj emisiji.

Čitaj još  Intervju Zdravko Čolić: Razmazio sam decu, ali ženina je poslednja!

Branislava Pašalija progovorila o svemu što se događa u njenom životu nakon raskida sa poznatim pevačem Acom Lukasom.
Nakon što je javnost saznala za njihovu vezu, Lukas je govorio da je Branislava izvor njegove sreće i njegova budućnost. Međutim, Aca i Branislava su se rastali posle tri nedelje.

Branislava se potpuno povukla, a onda je odlučila da otvori dušu i otkrije zbog čega najviše pati.

– Neke stvari se jednostavno dese. U životu ne možete baš sve da kontrolišete. Ne žalim ni zbog čega… – otvorila je srce Branislava, nakon ljubavne sage sa poznatim folk pevačem, a onda i otkrila koji je njen sledeći potez.

– Nemaju sve priče srećan kraj, preda mnom je težak period – rekla je Branislava.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply