era ojdanic i zorica markovic na vasaru

Oglasili se Era Ojdanić i Zorica Marković nakon batina!

Napadači su privedeni, a rekli su da ga oni nisu tukli, već da ih je on opljačkao. Nikome nije određen pritvor.

Pevač narodne muzike Era Ojdanić pretučen je na vašaru na kosmajskim Tresijama, gde je trebalo da nastupi sa koleginicom Zoricom Marković. Poznati folker kaže da ga je petorica mladića pod dejstvom alkohola opljačkalo.

– Bili su njih petorica, ne poznajem te momke. Otišao sam da popijem kafu, a njima je pala roletna od alkohola. Jedan je počeo da me maltretira, istrgao mi mikrofon, izvukao me napolje. Hteo je da mi skine lanac. Govorili su: „Ubićemo te“, a ja sam im svoje lične pare dao, 1.900 evra. Dobio sam udarce nogama i rukama u leđa, bio sam u Urgentnom celu noć. Sreća je što nema preloma – kaže Era, a na pitanje gde je u tom momentu bila Zorica Marković, pevač ističe:

– Zorica Marković se udaljila prema orkestru i sada smo se čuli, ona je videla ceo tok situacije. Ne mogu da verujem da apsolutno niko nije ustao da pomogne, ni od konobara ni od muzičara, da kaže: „Stanite ljudi“, osim sina jednog vlasnika. Dete je skočilo preko stolova kako bi mi pomoglo. Da nije bilo njega, pitanje je da li bih ostao živ. Ovo je najveći peh za mojih 50 godina karijere, šta da vam kažem – završava priču Era Ojdanić.

Izvor iz policije kaže da je Era Ojdanić tek danas prijavio policiji da su mu ukrali novac. Napadači su privedeni, a rekli su da ga oni nisu tukli, već da ih je on opljačkao. Nikome nije određen pritvor.

Sa druge strane, Erina koleginica otkrila je šta se dogodilo kobne noći u kojoj je njen kolega Era Ojdanić zadobio ozbiljne povrede.
Zorica Marković, koja se sinoć našla na licu mesta, rekla je da je uspela da vidi samo početak incidenta.

Čitaj još  Parovi: Vladimir dao nepristojnu ponudu Zorici?!

– Pevali smo na vašaru, pod istim šatorom Era i ja. Međutim, ja sam bila na drugoj strani i nisam mogla da vidim šta se tačno dogodilo. Tim pre što se radi o ogromnom prostoru koji može da primi mnogo ljudi. Ali uspela sam da vidim trenutak kada su ga petorica muškaraca gurala prema izlazu. Videla sam i da su mu strgli zlatni lanac sa vrata. U prvi mah mi je bilo jasno da se nešto dešava, ali sam mislila da je posredi rasprava koju će rašćistiti napolju. Nisam mogla da zamislim da će Era biti pretučen – rekla je Zorica i dodala:

– Čula sam se sa njim i sada je, hvala bogu, dobro. Sve se završilo na najbolji mogući način. Sada odmara i polako se oporavlja – kaže Zorica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply