ekrem i igbala jevric

Oglasila se supruga pokojnog Ekrema Jevrića

“Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka”, rekla je udovica popularne internet zvezde.

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da Igbala Jevrić, supruga preminulog Ekrema Jevrića, navodno postaje pevačica.

Ona je sve to ubrzo demantovala dodala da joj nikako nije ni do pesme, ni do rijalitija.

– Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac – rekla je Igbala i dodaje:
– Mnogi ljudi su poverovali da je to istina da ja želim u rijaliti i da postanem pevačica. Ranije sam dok je Ekrem bio živ ćutala dok su nam izmišljali razne laži. Taj Ali King nije naš porodični prijatelj i Ekrem je s njima prekinuo sve odnose nakon laži koje je pričao. On je pre nekoliko godina dolazio kod nas i snimao sa Ekremom duet, a i u nekom njihovom spotu sam se i ja pojavljivala. Sad on to izgleda želi da iskoristi i da preko mrtvog Ekrema ponovo stiče popularnost. Ukoliko bilo šta objavi, mimo moje pismene dozvole, ja ću ga tužiti. Molim ga da me ostavi na miru – navela je ona i zaključila:

Čitaj još  Supruga Marka Bulata priznala krivicu!

– Ima li ko da mene i moju decu zaštiti? Zbog čega mi udaraju na obraz da ja samo dva meseca nakon Ekremove smrti snimam pesme i idem u rijalitije? Mene u životu, otkako je Ekrem umro, održavaju moja deca. Mi svakodnevno plačemo i nije nam do pesme. Ekremova smrt nas je zatekla i još se nijesmo povratili. Imao je samo 55 godina – ispričala je Igbala Jevrić.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Focus

Leave a Reply