seka aleksic se oglasila

Oglasila se Seka Aleksić nakon porođaja

“Čim sam videla sina, sve je prestalo”, rekla je pevačica lekarima. Muž joj sobu napunio poklonima i balonima.

Folk zvezda Seka Aleksić nestrpljiva je da sa sinom Jakovom i mužem Veljkom Piljikićem ode u svoj dom. Kako saznajemo, Seka je sa suzama posle porođaja razgovarala sa lekarima.

– Porođaj je bio bolan, ali čim sam videla sina, sve je prestalo! – rekla je lekarima, koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu.

Kako otkriva Kurir, pevačicu je porođaj u jednoj privatnoj klinici u Beogradu koštao 4.000 evra.

– Seka se porodila prirodnim putem u najboljim uslovima, a za sam porođaj izdvojila je oko 4.000 evra. Aleksićeva je mnoge iznenadila jer nije zahtevna porodilja – kaže izvor.

seka aleksic - prva slika sina

Aleksićeva je juče objavila sliku bebine ruke na Veljkovom dlanu! Otkad se porodila, Seka je pod budnim okom muža, koji se ne odvaja od nje. On je prisustvovao porođaju i presekao pupčanu vrpcu, a nakon toga se potrudio da svojoj ženi i sinu ulepša sobu, koju je ispunio poklonima i balonima. Iako je bilo planirano da se porođaj dogodi sredinom oktobra u Beču, Jakov je požurio, pa se pevačica porodila u Beogradu. Beba je ocenjena najvišom ocenom 10, na rođenju je imala 3,120 kg i bila je dugačka 48 cm.

Sin pljunuti tata

Veljko je noć proveo u porodilištu, a sutradan je otišao kući samo da bi se presvukao, a zatim se vratio kod supruge i sina. Paparaco dnevnog lista zatekao ga je ispred porodilišta.
Prvi utisci Sekinih prijatelja i medicinskih radnika koji su videli bebu je da je dečak isti Veljko!

Čitaj još  Milica Todorović ostavila kolege bez daha! (VIDEO)

– Jakov je pljunuti Veljko i Seka je presrećna zbog toga, a o Veljku da vam ne pričamo- otkriva izvor.

Najglasniji u porodilištu

Da Jakov likom podseća tatu, a vokalnim sposobnostima na mamu, govori činjenica da je najglasnija beba u porodilištu! Pevačica je više puta izjavila da će se truditi da ne razmazi sina.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

One comment

Leave a Reply