Oglasila se Nataša Kojić: Drago mi je da zasmejavam narod!

“Nije to bilo kakva prezentacija za Holivud! Nemam nikakav ozbiljan plan, samo se zabavljam i srećna sam ako se i drugi zabavljaju sa mnom. Glumu cenim, ali ja sam ipak muzičar”, kaže Nataša Kojić.

Natasa Kojic

O snimcima Nataše Kojić Taše na Jutjubu priča cela Srbija, svi nagađaju da li se radi o hororu ili parodiji, a ćerka Dragana Kojića Kebe ekskluzivno za dnevni list otkriva šta se krije iza misterioznog projekta “Grana” i dodaje da joj je drago što su njeni snimci nasmejali Srbe!

Taša, koja je u prethodnih nedelju dana u centru pažnje zbog video klipa u kojem je prvi put predstavila svoje glumačko umeće, nakon kojeg je usledio još jedan snimak koji je izazavao stotine komentara, tvrdi da se da ove spotove nije snimila kako bi se predstavila holivudskim producentima, već da se radi o čistoj zabavi!

– Pojedini novinari su od ovoga napravili neku moju prezentaciju, navode se neke stvari koje nikada nisam izjavila… Da vam kažem, to je moj Jutjub kanal na kojem kreiram komedije pokrivene mojom muzikom. Nemam nikakav ozbiljan plan, samo se zabavljam i srećna sam ako se i drugi zabavljaju sa mnom! To je moj ventil za razonodu i drago mi je što sam nasmejala naš narod – priča Nataša i objašnjava kako je nastao multimedijalni projekat “Grana”.

Čitaj još  Parovi: Pevačica odlučila nešto nemoguće!

– (smeh) Ko je kreator “Grane”? Moja bujna mašta! To su spotovi koje pravim u slobodno vreme i smejem se zajedno sa svima i ne vidim šta ima loše u humoru. Zadovoljna sam svojim početkom u Americi, trenutno glumim u seriji “Zločinački umovi” (“Criminal Minds”), komponujem muziku za “Warner group”… ali, ne moram ja tu mnogo da objašnjavam, ionako ćete sve uskoro videti na TV-u! Ko zna, možda ovde snimim i svoj rijaliti šou. Glumu cenim, ali ja sam ipak muzičar – zaključila je Kojićeva.

izvor: Telegraf

Natašine horor filmove možete pogledati OVDE

Leave a Reply