ljuba pantovic posle rijalitija

Oglasila se Ljuba povodom ćerkine trudnoće

Gledaoci, kao i učesnici popularnog rijalitija večeras će saznati šta Ljuba misli o činjenici da će ponovo postati baka.

Tokom “Kućnog saveta” u vili aktuelnog rijalitija voditeljka Anđela saopštila je učesnicima za stolom da će večeras saznati nešto što će ih ostaviti bez teksta.

Naime, Anđela je saopštila da se kikbokserka Ljuba Pantović javila.

– Aleksandrina mama se javila i obratila. Šta je rekla za zeta, za Aleksandrinu trudnoću, sve će to večeras biti prikazano. Ona je takođe ispričala i šta se promenilo nakon učešća u rijalitij – otkrila je voditeljka.

Iako Davidovi roditelji, kao i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, koji je gostovao u vili, bili presrećni što će dobiti unuče, Aleksandru je povredilo što se nije oglasila njena mama Ljuba Pantović.
– Srećna sam zbog oca, ali krivo mi je zato što se moja majka nije javila u program. Mislim da je bila šokirana i nije imala snage za to. I da je ovo za nju kap koja je prelila čašu, ali, takav je život, moraće da se prilagodi – rekla je Aleksandra.

Čitaj još  Farma: Zadruga žestoko kaznila farmere!

Aleksandra smatra i da će se David odlično snaći u ulozi oca, a planirana je i svadba u rijalitiju.

Gledaoci, kao i učesnici popularnog rijalitija večeras će saznati šta Ljuba misli o činjenici da će ponovo postati baka.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply