Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Oglasila se Atina Ferari: Očajna sam jer sam ispala glupa!

“Nije mi problem da se izvinim njenim roditeljima”, kaže nedavno izbačena učesnica “Parova”.

Igračica Atina Ferari, koja je nedavno ne samo izbačena iz rijalitija “Parovi“, već i doživela žestoku osudu javnosti zbog vređanja mučki ubijene devojčice Tijane Jurić, pričala je ekskluzivno za novi broj domaćeg tabloida Scandal.

Na pitanje da li se kaje što je priznala da je “Atina Tigrica Ferari” njen profil i da je vređala Tijanu, starleta je rekla:

– Kajem se, kako da se ne kajem, i jako mi je krivo što se sve tako dogodilo. Moram samo da objasnim da to moj profil nije bio nikada. Mesecima nemam profil, jer je i moj hakovan. Tijanu nisam poznavala. Nikad ružnu reč o njoj nisam pomislila, niti izustila. Nikom u životu nisam loše pomislila. Pa ja kada vidim mačku i psa na ulici da su povređeni, trčim da im pomognem, a kamoli da sam tako pomislila za Tijanu, za koju sam prvi put saznala iz novina, kad joj se to desilo. Tada sam bila potresena, u majku vam se kunem da sam joj palila sveće u crkvi. Niko ne zaslužuje da bude ubijen – kaže Atina.

Nastavila je Atina da priča:

– Priznala sam da sam to rekla, jer sam bila nervozna u kući, i jer mi je jezik bio brži od pameti. Želela sam samo da napustim kuću. Novinarka je ušla u gluvu sobu i sa osmehom i “cico, mico” stavom prvo me pitala za vezu sa Jovanom Perišićem, što je netačno i što me je iznerviralo, a onda i o nekim drugim stvarima. Gledala je u mene kao da me obožava, a onda mi je pokazala taj profil i status, i rekla: “Priznaj, šta te briga. Reci da je tvoj profil i da si ti napisala”. Ja sam, ne razmišljajući, rekla da jeste. Izvinjavam se porodici Tijane Jurić i kajem se što sam tako nešto uradila.- Narod mora da me razume. Ja to ne bih prva pomenula, da me novinari nisu pitali. Sve je protumačeno na pogrešan način, a meni je to ostalo kao jedino rezervno rešenje. Pokušavala sam na hiljadu načina da izađem, molila publiku da ne glasa za mene – dodala je Atina.

Čitaj još  Dalilu Mujić fanovi žestoko ispljuvali!

Atina kaže da nije zvala Tijanine roditelje da im se izvini.

– Nisam jer nemam njihov broj telefona, ali sam im se javno izvinila, kao i celoj naciji. Ako dođem do njihovog broja, bez problema ću ih pozvati i izviniti im se.

Upitana da li bi otišla na grob ubijene devojčice, odgovorila je:

– Otišla bih, zašto da ne, ali ne znam gde je, i otići ću, da joj upalim sveću – dodaje Atina.

Podsetimo, Milomir Marić je prilikom posete ukućanima objasnio zbog čega je Atina diskvalifikovana iz rijalitija, iako je prethodno sa Hepi televizije upućeno zvanično izvinjenje Atine Ferari.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Scandal, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply