tanja savic ocajna

Očajna pevačica se svađala sa mužem u restoranu!

Pevačica tražila od supruga, koji joj je i menadžer, da snizi njen honorar jer nema posla, dok se on s tim nije složio.

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević prošle nedelje su se posvađali u jednom restoranu na Novom Beogradu.

Umesto da uživaju u hrani, njih dvoje nisu mogli da se suzdrže, već su počeli da se raspravljaju o pevačicinim nastupima. Naime, Tanja Savić ne može da podnese što joj je popularnost opala i što je malo koji vlasnik nekog kluba pozove da radi, pa je rešenje videla u snižavanju njenog honorara, dok Dušan, koji joj je ujedno i menadžer, to ne dozvoljava.

– Tanja i Dušan su došli u restoran oko četiri sata posle podne i smestili se na terasu. Ona je naručila pileću salatu, a on biftek. Već posle nekoliko zalogaja počeli su da se prepiru. Tanja je pominjala da ima sve manje nastupa i da cena mora da joj bude niža, dok se Dušan tome suprotstavio. Očajna pevačica je na sve moguće nastupe pokušavala da objasni mužu da je to jedino rešenje da se vrati na teren i radi kao nekada, ali on nije želeo da sluša, pa je u jednom trenutku bacio viljušku iz ruku i izdrao se na nju – priča izvor sa lica mesta i nastavlja:

Čitaj još  Danijel Đurić i Indi snimili duet na romskom jeziku!

tanja savic kod kebe

– Tanja je u jednom trenutku ustala i krenula ka parkingu, a Dušan je pošao za njom. Novac za račun bukvalno je bacio na sto. Svađu su nastavili i na parkingu dok su ulazili u kola – završava izvor.

Inače, Tanja je poslednji put viđena kao specijalni gost na koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, a nastup nije skoro imala, dok joj je veb stranica na kojoj je fanove obaveštavala o nastupima ugašena.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply