Obožavateljka tražila od Čole da se razvede zbog nje!

Iako je navikao da dobija razne ponude od obožavateljki, poslednja je Zdravka Čolića ostavila bez teksta!

Zdravko Colic

Jedna obožavateljka najveće balkanske zvezde, izvesna Vera iz Francuske, priželjkuje da Čola bude samo njen, što mu je saopštila u pismu koje mu je poslala na kućnu adresu. Vera u pismu preklinje Čolu da napusti porodicu i posveti se životu sa njom!

– Više od deceniju Čola nije dobio pismo od obožavalaca, zbog čega je bio veoma iznenađen kada mu je izvesna Vera pisala iz Francuske. Očigledno je da od njega žene i dalje ne odustaju, pa je od Vere dobio dirljivo pismo u kojem mu ona priznaje da ga voli ceo život! Ona je u pismu istakla da ga prati na njegovim nastupima mahom po Evropi, a s obzirom na to da u Francuskoj živi i radi više od tri, četiri decenije, to joj omogućava da posećuje mnoge njegove koncerte u dijaspori. Ona je u pismu istakla kako prati njegov život i karijeru od samog početka, te da ima sve njegove albume i hiljade novinskih tekstova koje brižljivo čuva. Takođe je napisala da ju je sreća samo jednom poslužila da ga upozna, i to pre desetak godina, kada je posle njegovg koncerta uspela da se fotografiše s njim, ali da se tu završila svaka njena nada, jer je on morao da se vrati u hotel – priča dobro obavešten izvor i nastavlja:

– Iako je vreme odmicalo, naturalizovana Francuskinja nije gubila nadu. Priznala mu je da je jedva saznala njegovu adresu i odlučila da mu napiše dugačko pismo, u kom mu je otkrila svoje emocije i u kom ga preklinje da ostavi svoju porodicu i započne sa njom novi život iz bajke! Kada je Čola dobio pismo, veoma se iznenadio, najpre zato što uopšte neko u eri moderne tehnologije i dalje piše pisma, a drugo zato što mu otkriva najdublja osećanja. S obzirom na to da je navikao na višedecenijsku popularnost kod nežnijeg pola, Čolu pismo nije uznemirilo, naprotiv, samo ga je nasmejalo.

Čitaj još  Seka Aleksić oduševila fanove u Rijeci!

Ovim povodom pozvali smo Čolu, koji je potvrdio navode izvora!

– Bio sam krajnje iznenađen kada sam posle više od deceniju dobio pismo na kućnu adresu. Nikada nisam imao problema sa svojim obožavateljkama, pa ni sa izvesnom Verom. Sve moje obožavateljke su dobronamerne – kratko je rekao Čola, koji je u dugodišnjem braku sa Sandrom, s kojom ima dve ćerke.

izvor: Alo

Leave a Reply