zorica dukic nova sezona

Obezbeđenje u vili reagovalo zbog dvojice učesnika!

Nešto ranije danas Ivan i Zorica su se za nedeljnim ručkom posvađali i to baš žestoko. Zorica je objasnila šta je bio uzrok svađe.

Ivan Marinković i Tin večeras su se žestoko posvadjali. Situacija je izmakla kontroli nakon što je Leon izvređao bivšeg muža Goce Tržan.

– Tebe je odjebala Goca. Nemaš para, ti si samo bivši muž. Nebitan si. Sirotinjo. Nemaš za alimentaciju. Dođi da mi popušiš, ti si peder. Gadiš mi se – rekao je Tin, a onda prišao Marinkoviću, skinuo gaće i rekao mu:

– Doši da te priključim na infuziju. Ti nemaš seks osam godina, pa dođi da ti ja pokažem, sirotinjo – rekao je Leon, a onda je uletelo obezbeđenje kako ne bi došlo do većeg incidenta.

– Ti bi da imaš seks sa Teodorom, ali te ona neće, smrde ti noge – vikao je Tin, dok mu ni Ivan nije ostao dužan.
Inače, nešto ranije danas Ivan i Zorica su se za nedeljnim ručkom posvađali i to baš žestoko. Zorica je danas objasnila šta je bio uzrok svađe.

Čitaj još  Parovi: Poznata pevačica ulazi sa sinom u rijaliti

– Sve je proisteklo od njegove rečenice Tinu: “Vidi se da kada si bio mali nisi imao šta da jedeš”. Ja sam onda bila izrevoltirana i rekla mu sve u lice. Treba da ga bude sramota da to kaže detetu! Sve je eskaliralo u još veću raspravu – objasnila je Zorica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply